Πούτιν - Τραμπ: 1-0

Κόσμος, Πούτιν, Τραμπ, δημοσκόπηση, Pew Research Center,

Σε δημοσκόπηση της Pew Research Center σε 36 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, οι πολίτες δηλώνουν πως εμπιστεύονατι περισσότερο τον Βλαντίμιρ Πούτιν από από ότι τον Ντόναλντ Τραμπ...

 

Στο μπρα-ντε-φερ Πούτιν – Τραμπ ο ρώσος πρόεδρος φαίνεται πως αναδεικνύεται νικητής, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Pew Research Center.

Σύμφωνα με το euronews σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε 36 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, οι πολίτες δηλώνουν πως εμπιστεύονατι περισσότερο τον Βλαντιμίρ Πούτιν από από ότι τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Κάναμε την ίδια μέτρηση και για τον Τραμπ. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι 22 από τις 36 χώρες εμπιστεύονται περισσότερο τον Πούτιν από ότι τον Τραμπ,» μας εξήγησε η Μάργκαρετ Βάις ερευνήτρια στο Pew Research Center και συμπληρώνει «πίσω στο 2015, όταν κάναμε δημοσκοπήσεις για τη Ρωσία, Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί τοποθετούσαν τον Πούτιν και τη Ρωσία στο ίδιο επίπεδο, σχετικά χαμηλά δηλαδή. Σήμερα, δύο χρονιά μετά διαπιστώνουμε ότι οι Ρεπουμπλικανοί αισθάνονται περισσότερη εμπιστοσύνη για τον Πούτιν και τη Ρωσία. Οι Δημοκρατικοί παραμένουν στα ίδια επίπεδα.» 

Παραδοσιακοί σύμμαχοι των ΗΠΑ, γυρίζουν την πλάτη στον Αμερικανό πρόεδρο καθώς θεωρούν το λόγο του αιρετικό.

Στην Ελλάδα, η έρευνα έδειξε πως μόλις το 19% των ερωτηθέντων εμπιστεύεται τον Τραμπ και ψηφίζει Πούτιν για τη διαχείριση εγάλων διεθνών θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου