Φεστιβάλ Κολωνού από 7 έως 24 Σεπτεμβρίου

Πολιτισμός, Φεστιβάλ Κολωνού,

O Κολωνός, ένας από τους αριστοκρατικότερους δήμους της αρχαίας Αθήνας, επανέρχεται στο επίκεντρο. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων με το Φεστιβάλ Κολωνού που διοργανώνει από 7 έως 24 Σεπτεμβρίου, δημιουργεί ένα νέο δυναμικό πόλο πολιτισμού και ψυχαγωγίας των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης... 


Το Φεστιβάλ Κολωνού κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και γίνεται θεσμός του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμά του. 

«Το Φεστιβάλ Κολωνού είναι από τις σπουδαιότερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις του δήμου Αθηναίων, γιατί στην πράξη αποδεικνύουμε ότι ο πολιτισμός πρέπει και μπορεί να πάει σε κάθε γειτονιά της Αθήνας», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καλωσορίζοντας το φεστιβάλ που θα διαρκέσει έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι, ο δυναμικός αυτός πόλος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας, δίνει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών με ελεύθερη είσοδο ή πολύ χαμηλό αντίτιμο.

7, 9, 10 & 12 / 9: Jacques Offenbach: Η ωραία Ελένη, όπερα μπούφα σε τρεις πράξεις – Είσοδος ελεύθερη

15 / 9: Toubanaki & the Buzz Bastardz – Αυθεντικά & Πολυσυλλεκτικά – Είσοδος ελεύθερη

17 / 9: Νεφέλες του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Τζωρτζίνας Κακουδάκη από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, μία παράσταση για όλη την οικογένεια – Είσοδος ελεύθερη

19 / 9: Το δέντρο του Οιδίποδα σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη από την Ομάδα Ιδέα – Γενική είσοδος 3€

20 / 9: Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον του Γ. Βιζυηνού σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη – Γενική είσοδος 3€

21 / 9: Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής δήμου Αθηναίων | Συνάντηση με τους Σαββέρια Μαργιολά, Βαλερία Κουρούπη, Νίκο Ξύδη και Βαγγέλη Δούβαλη – Είσοδος ελεύθερη

23 / 9: 8 Οκτωβρίου 1838. Ο λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα, μία μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη – Γενική είσοδος 5€

Προπώληση εισιτηρίων:
Εισιτήρια: 3€ & 5€
Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της www.viva.gr, αποκλειστικά μέσω χρεωστικών/ πιστωτικών καρτών.
Πώληση εισιτηρίων με μετρητά θα γίνεται δυο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο θέατρο Κολωνού και θα αφορά στα εισιτήρια μόνο της συγκεκριμένης ημέρας.

Πληροφορίες:
τηλ. 210 52 84 854, www.opanda.gr
Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Σεπόλια», Τρόλεï: No. 12 (Ζάππειο – Περιστέρι), στάση «Αρμονία», Λεωφορείο: 057 (Ομόνοια – Λόφος Σκουζέ), στάση «πλατεία Κολωνού»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου