«Ρωσικό» κόμμα ιδρύθηκε στην Κύπρο από κυπροποιημένους ρώσους

Κύπρος, πολιτική, «Εγώ ο Πολίτης»,

«Ρωσικό» κόμμα με το όνομα «Εγώ ο Πολίτης» δημιουργήθηκε στην Κύπρο από Ρώσους που έχουν αποκτήσει την Κυπριακή υπηκοότητα, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι θέσεις του νέου κόμματος ...


Το νέο κόμμα δημιουργήθηκε στην Κύπρο ενώ σύντομα αναμένεται η δημοσιοποίηση των στόχων που έχει θέσει.

Η ονομασία του κόμματος είναι «Εγώ ο Πολίτης» και θα είναι ανοιχτό σε Κύπριους και ευρωπαίους πολίτες, ενώ έχει δημιουργηθεί από Ρώσους που έχουν αποκτήσει την Κυπριακή υπηκοότητα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την εγγραφή του και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε και τη δημοσιοποίηση των θέσεών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τα κυπριακά ΜΜΕ οι κυπροποιημένοι ρώσοι που ανέλαβαν την πρωτοβουλία της δημιουργίας «ρωσικού κόμματος» στην Κύπρο, στοχεύουν να αποκτήσουν παρουσία στα πολιτικά δρώμενα, μέσω και της συμμετοχής τους  σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές και με την ανάδειξη εκπροσώπων τους. Εκτιμούν πως εν δυνάμει τους ψηφοφόροι μπορεί να είναι οι 20-25 χιλιάδες ρωσόφωνοι πολίτες, που έχουν αποκτήσει κυπριακά διαβατήρια και υπηκοότητα, αλλά και πολλοί κύπριοι που εκδηλώθηκαν θετικά με την αναγγελία, ακόμη, της δημιουργίας του νέου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου