Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Ούτε ο σύζυγος και τα παιδιά μου δεν το ήξεραν

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ΣΥΡΙΖΑ,

Πρόβλημα δεν είχα με την Ένωση Κεντρώων αλλά με τις πράξεις του Β. Λεβέντη, τώρα το σημαντικό είναι να έχουμε δύναμη για να κάνουμε σωστά το έργο στο οποίο έχουμε ταχθεί, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στο ρ/σ Στο Κόκκινο... 

 

Για την κίνησή της να προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είπε ότι πήρε αυτή την απόφαση «μετά από μεγάλη σκέψη» και συνεκτιμώντας σειρά δεδομένων, όπως οι εκθέσεις των οίκων αξιολόγησης για την Ελλάδα, τα στοιχεία του ΣΕΒ, η αποκλιμάκωση των επιτοκίων των ελληνικών κρατικών ομολόγων σε επίπεδα προ κρίσης κτλ. «Τις αποφάσεις τις παίρνω πάντα μόνη μου, ούτε ο σύζυγος το ήξερε και τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Για την πιθανή παρουσία της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά στο μέλλον, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι «αν με θέλει ο πρωθυπουργός ... γιατί όχι; Θα το δεχθώ».

Πρόβλημα με τις πράξεις του Β. Λεβέντη, όχι με την Ένωση Κεντρώων


Σχολιάζοντας την αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων (κόμματος από το οποίο προήλθε) Βασίλη Λεβέντη, που την κατηγόρησε ότι λειτούργησε «χωρίς ήθος» και η ίδια και ο ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε ότι είχε ανεξαρτητοποιηθεί «από τον Ιούλιο, καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, έφυγα για άλλους λόγους που τους ξέρει ο πρόεδρος».

«Πάντοτε άνηκα στον κεντρώο χώρο, δεν είχα πρόβλημα με το κόμμα, αλλά με τις πράξεις τις δικές του. Μπορείτε να τον πάρετε και να τον ρωτήσετε. Ξέρει του λόγους. Δεν θέλω να τα αναφέρω συνέχεια, με κουράζει και με στεναχωρεί».

Αναρωτήθηκε επίσης, «δεν είχε ήθος ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή με δέχθηκε; Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος, πριν δεχθεί την επιστολή μου θεωρώ ότι το μελέτησε».

Δραστηριοποίηση με υπερβάλλοντα ζήλο εκεί που έχουμε ταχθεί


Η κ. Μεγαλοοικονόμου προϊδέασε για συνέχιση της έντονης δραστηριοποίησής της, όπως και μέχρι σήμερα.

«Και στις Επιτροπές που ήμουν, έκανα το καθήκον μου με υπερβάλλοντα ζήλο, όπως και με την Ένωση Κεντρώων, έτρεχα σε περιοχές που δεν ήταν της περιφέρειάς μου, για να εκπροσωπώ το κόμμα, νύχτα-μέρα», είπε χαρακτηριστικά, για να καταλήξει σημειώνοντας ότι «το κυριότερο είναι να έχουμε δύναμη, για να κάνουμε σωστά το έργο στο οποίο έχουμε ταχθεί».
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου