Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής, ως πραγματικός αριστερός»

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Συλλαλητήριο,

«Σήμερα γράφτηκε μια σελίδα στην ιστορία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.  Την έγραψε ο λαός. Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός. Που δε μπερδεύεται. Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό», έγραψε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, αναφερόμενη στη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο.


«Μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό», γράφει στο μήνυμά της για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου....

«Μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής, ως πραγματικός αριστερός», γράφει στο μήνυμά της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας«

«Σήμερα μίλησαν οι πολίτες» επισημαίνει και τονίζει πως «έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μηρμύγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν "αριστεροί", που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες».

Αναφορικά με την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη, γράφει πως «μίλησε ως πατριώτης και διεθνιστής. Ως πραγματικός αριστερός. Που αγαπά την πατρίδα του κι αναγνωρίζει στους άλλους λαούς το δικαίωμα να αγαπούν τη δική τους πατρίδα» και τέλος καταλήγει: «Σήμερα γράφτηκε μια σελίδα στην ιστορία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Την έγραψε ο λαός. Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός».

Tο μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο facebook:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου