Εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση Novartis ζητά ο Βασίλης Λεβέντης

Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, υπόθεση Novartis,

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis ζήτησε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης... 


«Όταν μία υπηρεσία μέσα σε ένα υπουργείο τα πιάνει, δεν γίνεται να μην τα ξέρει ο υπουργός», σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis ζήτησε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM», «οι καταγγελίες είναι βαρύτατες και ακόμα και να μην τα παίρνουν οι πολιτικοί, θα έπρεπε να γνωρίζουν τι γίνεται».

Πρόσθεσε ότι «μία απόφαση δεν την ξέρει μόνο ένας υπουργός. Πρέπει να ξηλωθεί ένα ολόκληρο σύστημα. Όταν μία υπηρεσία μέσα σε ένα υπουργείο τα πιάνει, δεν γίνεται να μην τα ξέρει ο υπουργός. Μόνο αν κοιμάται».

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι «εκ του τρόπου που αποδέχτηκε ο Ζάεφ τη διπλή ονομασία δείχνει ότι οι Έλληνες είμαστε ηλίθιοι» και επανέλαβε τη θέση του: «Έχουμε τρία κόμματα στην Ελλάδα που δίνουν το "Μακεδονία" με μεγάλη ευκολία. Το αρπάζει ο Σκοπιανός και το αποδέχεται. Ο άλλος ήθελε τη λέξη Μακεδονία. Όταν πάρουν το όνομα Μακεδονία, μπορούν να επανέλθουν στα αλυτρωτικά».
πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου