1319 ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1153 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 732 ΕΛΛΑΔΑ 661 Ε.Ε. 653 ΚΟΣΜΟΣ 499 ΑΠΟΨΕΙΣ 459 ΚΟΙΝΩΝΙΑ 119 Τουρκία 113 ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ 94 VIDEO 93 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ 75 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 53 ΡΩΣΙΑ 44 Blog συντάκη 44 ΧΡΕΟΣ 41 ΜΜΕ 36 ΣΥΡΙΖΑ 36 Χρήστος Γιανναράς 27 Τράπεζες 26 Τρομοκρατία 24 ΜΝΗΜΟΝΙΑ 23 ΚΥΠΡΟΣ 21 Σένγκεν 20 Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ 18 ΣΥΡΙΑ 18 Τηλεοπτικές άδειες 17 ΑΡΙΣΤΕΡΑ 16 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ 15 MEDIA 15 ΕΥΖΩΙΑ 11 ΥΠ.ΟΙΚ 10 ΤΡΟΙΚΑ 7 Φορολογία 6 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 6 Τρύφων Αλεξιάδης 6 ΥΠ.ΕΞ. 5 ΥΓΕΙΑ 5 Φρανσουά Ολάντ 4 Τράπεζα της Ελλάδας 3 Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 3 ΧΑΛΚΙΔΑ 2 Στέλιος Παπαθεμελής 2 ΤΟ ΒΗΜΑ 2 Τάσος Παπαδόπουλος 2 Τσεχία 2 Υπουργικό 2 Φ. Κουβέλης 2 Φιντέλ Κάστρο 2 Φοροαποφυγή 2 Φοροδιαφυγή 1 Ύφεση 1 Συνθήκη Δουβλίνου 1 ΤΧΣ 1 Τουρκική εισβολή 1 Τσάμηδες 1 Τόρστεν Μπένερ 1 ΥΠ.ΓΕ. 1 ΥΠ.ΕΣ. 1 ΥΠΑΙΘ 1 Φ. Μαστρογιάννη 1 Φάνης Ζουρόπουλος 1 Φασισμός 1 Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest 1 Φετουλάχ Γκιουλέν 1 Φράγκος Φραγκούλης

Το Σχέδιο Β' για την επίθεση στη Συρία

Είναι φανερό ότι οι χώρες αυτές απεργάζονται ένα μεγάλο πόλεμο στην περιοχή της λεγόμενης Μ. Ανατολής. Ένα πόλεμο στον οποίο ήδη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπλέκει τη χώρα μας μέσω της προσκόλλησης στον αμερικανικό παράγοντα και στον άξονα με το Ισραήλ το οποίο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους πολέμους των τελευταίων δεκαετιών στην περιοχή αυτή...


Το Σχέδιο Β' για την επίθεση στη Συρία


1. Για πολλοστή φορά οι μεγάλες ιμπεριαλιστικές χώρες ποδοπάτησαν βίαια το ήδη κουρελιασμένο διεθνές δίκαιο, τη σύνταξη του οποίου η ανθρωπότητα πλήρωσε με δύο μεγάλους παγκόσμιους πολέμους και με εκατομμύρια θύματα. Αυτές οι δυνάμεις είναι οι παράνομοι της διεθνούς κοινωνίας που παρασιτούν πάνω στους λαούς χάρη στη βία που εξαπολύουν οι πολεμικές μηχανές τους.

2. Ποδοπάτησαν και τα τελευταία ψήγματα δημοκρατίας μέσα στις ίδιες τους τις χώρες, όπως δείχνει χαρακτηριστικά η περιφρόνηση της Τ. Μέι προς το κοινοβούλιο και η εξαπόλυση της επίθεσης ενάντια στη Συρία χωρίς δική του απόφαση.

3. Ποδοπάτησαν ακόμη και την πιο συμβατική έννοια του δικαίου, για το οποίο τόσο υπερηφανεύονται αποκαλώντας όλα τα άλλα καθεστώτα "αυταρχικά", εφόσον έγιναν δικαστές και ένορκοι μαζί για ένα υποτιθέμενο έγκλημα που καμία αρχή δεν έχει αποδείξει.

4. Απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι έχουν συγκροτήσει ένα διεθνές καθεστώς ανομίας και υποκρισίας. Το υποτιθέμενο έγκλημα ("ρίψη χημικών από τον Άσαντ") τιμωρείται από τους αυτοδιορισμένους δικαστές με πυραυλικές επιθέσεις, ενώ για τα κατάφωρα και αποδεδειγμένα εγκλήματα, όπως οι δολοφονίες του Ισραήλ στη Γάζα, η εισβολή της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη και της Τουρκίας στο Αφρίν, οι αυτουργοί τους μπορεί να δέχονται ακόμη και συγχαρητήρια, στη χειρότερη περίπτωση φιλικές παραινέσεις.

5. Είναι φανερό ότι οι χώρες αυτές απεργάζονται ένα μεγάλο πόλεμο στην περιοχή της λεγόμενης Μ. Ανατολής. Ένα πόλεμο στον οποίο ήδη η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπλέκει τη χώρα μας μέσω της προσκόλλησης στον αμερικανικό παράγοντα και στον άξονα με το Ισραήλ το οποίο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους πολέμους των τελευταίων δεκαετιών στην περιοχή αυτή. Έναν πόλεμο στον οποίο ο λαός της Ελλάδας θα γίνει θύμα λόγω της εκθεμελίωσης που έχουν προκαλέσει τα μνημόνια σε όλους τους τομείς που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την αντίσταση της χώρας σε ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς ή σε περιφερειακές φιλοδοξίες δυνάμεων όπως η Τουρκία. Η "ευρωπαϊκή Μεγάλη Ιδέα" του πολιτικού κατεστημένου έχει κάνει την Ελλάδα παίγνιο στα χέρια ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

6. Το σύνθημα της ημέρας είναι ένα: ΟΧΙ στους πολέμους!

Για την ειρήνη και την φιλία των λαών, για την εθνική ανεξαρτησία από την ιμπεριαλιστική κηδεμονία, για την υπεράσπιση του απαραβίαστου των συνόρων και της κυριαρχίας και την αποτροπή εισβολών και κατακτήσεων.

Αθήνα 15.4.2016
πηγή: sxedio-b.gr

Σχέδιο Β', επίθεση στη Συρία,

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.