«Μπορούμε» το βασικό μήνυμα της παρουσίας του Κυρ. Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ

83η ΔΕΘ, ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης,

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες: Την οικονομία, τους θεσμούς, την ασφάλεια, την παιδεία, τη διεθνή παρουσία της χώρας και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών...


Το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινάει το πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη όπου μετά από μία βόλτα στο κέντρο της πόλης το απόγευμα, αναμένεται συνάντηση με εκπροσώπους φορέων. Το Σάββατο το πρωί θα κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ και το βράδυ αναμένεται η ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Ο ίδιος θέλει να παρουσιάσει προς τα έξω την ετοιμότητά του να αναλάβει το τιμόνι της χώρας καθώς και προτάσεις, όπως αναφέρει, οι οποίες θα αφορούν το σύνολο των Ελλήνων και δεν θα είναι στη βάση της ταξικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορούμε» είναι το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ. «Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής» εξηγούν πηγές της ΝΔ και προσθέτουν: «Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες: Την οικονομία, τους θεσμούς, την ασφάλεια, την παιδεία, τη διεθνή παρουσία της χώρας και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις αναφορικά με τα χρέη των ιδιωτών τα οποία αγγίζουν τα 100 δισ. ευρώ.

Συνολικά, ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις του για την Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει και μια ΕΕ που εξελίσσεται και για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Τέλος, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, «γατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου