Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Φάνη Σπανό για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Φάνης Σπανός, περιφέρεια Στερεάς Ελλαδας,

Ο προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό. 


Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, τον οποίο θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ του ευχήθηκε καλή επιτυχία τονίζοντας οτι η υποψηφιότητά του δείχνει ότι ακόμη και πολύ νέα στέλεχη, όταν έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στην αυτοδιοίκηση, μπορούν να διεκδικούν τις κορυφαίες θέσεις της.

Φάνης Σπανός, ο νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας


Ο Φάνης Σπανός γεννήθηκε το 1984 στη Χαλκίδα και είναι γιος του επιχειρηματία Χρήστου Σπανού και της ιδιωτικής υπαλλήλου Λίας Βασιλείου, ανιψιός του επί σειρά ετών διατελέσαντος Δημάρχου Χαλκιδέων Γιάννη Σπανού.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Αναστασίου, εκπαιδευτικό από τα Ψαχνά Ευβοίας και πατέρας τριών παιδιών.

Μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδίκευση στα Υδραυλικά Έργα και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων (professional MBA) στο ALBA Graduate Business School.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάζεται από το 2008 στην οικογενειακή του επιχείρηση οικοδομικών έργων και έτοιμου σκυροδέματος, ως μηχανικός και από το 2011 ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Ακόμη, Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ και της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το 2014 εκλέχτηκε και έκτοτε υπηρετεί ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου