Υπόθεση Κατσίφα: Στην Αλβανία μεταβαίνει αξιωματικός της ΕΛΑΣ

υπόθεση Κων. Κατσίφα, ΕΛΑΣ,

Έξι ημέρες μετά το θάνατο του Κώστα Κατσίφα, Έλληνας αξιωματικός μεταβαίνει στην Αλβανία για να συμμετάσχει στις έρευνες. «Τεστ» για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις η υπόθεση Κατσίφα, δήλωσε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλος, φράφει το sputniknews....


Έλληνας αξιωματικός της Αστυνομίας μεταβαίνει σήμερα στην Αλβανία, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής κατά την οποία σκοτώθηκε ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, 35 ετών, την ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις Βουλιαράτες του νομού Αργυροκάστρου.

Η παρουσία του Έλληνα αξιωματικού συμφωνήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ — ΜΠΕ.

Κατρούγκαλος: Τεστ για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις η υπόθεση Κατσίφα


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, χαρακτήρισε «τεστ» για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις την υπόθεση θανάτου του 35χρονου ομογενούς.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κατρούγκαλος είπε ότι η Αθήνα επισημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, λέγοντας ότι υπάρχει ανάγκη τήρηση του καλού επιπέδου των σχέσεων των δύο χωρών.

Σχολιάζοντας την προκλητική ανάρτηση του Έντι Ράμα, είπε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να συντηρούνται και από τις δύο πλευρές σε καλό επίπεδο, λέγοντας ότι η έκβαση της έρευνας και της υπόθεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα αποτελεί ένα τεστ στην προσπάθεια βελτίωσης των Ελληνοαλβανικών σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου