Τουρκικά ΜΜΕ: Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ παρακάμπτουν την Τουρκία!

Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ,τουρκικά ΜΜΕ,

Πως σχολιάζει ο τουρκικός Τύπος και τηλεοπτικά κανάλια γελιτονος την χθεσινή Τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ που έγινε στην Μπερ Σέβα του Ισραήλ...


Ως παράκαμψη της Τουρκίας βλέπουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης την απόφαση για υπογραφή του East Med χθες στην τριμερή της Ελλάδας , Κύπρου και Ισραήλ, ενώ κάποιες ιστοσελίδες μεγάλων εφημερίδων σχολιάζουν ότι τα πρόσωπα των τριών ηγετών είχαν ανήσυχη έκφραση έπειτα από την απόφαση των ΗΠΑ να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία.

Η Χουριέτ με τίτλο «Απόφαση για υπογραφή στο πρόγραμμα που κάνει ‘μπαϊπάς’ την Τουρκία» γράφει ότι τη στήριξή τους στο πρόγραμμα επανέλαβαν και οι ΗΠΑ με τη συμμετοχή στη σύνοδο του Πρέσβη τους στο Ισραήλ.

Η εφημερίδα Σταρ με τίτλο «Η έκφραση των ανήσυχων προσώπων των εχθρών της Τουρκίας που συνήλθαν στο δολοφόνο Ισραήλ σημάδεψε τη σύνοδο», σχολιάζει ότι από την έκφραση των προσώπων τους είναι φανερό ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόφαση Τραμπ να αποσυρθεί από τη Συρία και ανησυχούν για τη δική τους ασφάλεια. Σχολιάζει ακόμη ότι οι τρεις ηγέτες άρχισαν να φοβούνται πως η απόφαση των ΗΠΑ θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Ακσάμ έχει τίτλο «Δολοφόνος Πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου: Η συμφωνία για το πρόγραμμα του φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο θα υπογραφεί σε μερικούς μήνες».

Η Γενισαφάκ με τίτλο «Η εικόνα που σφράγισε την τριμερή σύνοδο» γράφει ότι οι τρεις ηγέτες εμφανίστηκαν με ανήσυχη έκφραση στα πρόσωπά τους έπειτα από την απόφαση των ΗΠΑ να εγκρίνει πώληση πυραύλων Πάτριοτ στην Τουρκία και να αποσύρει τα στρατεύματά της από τη Συρία.

Το NTV μεταδίδει ότι «η συμφωνία του προγράμματος φυσικού αερίου της ανατολικής Μεσογείου θα υπογραφεί του χρόνου», επισημαίνοντας ότι στην περίπτωση που υπογραφεί θα ολοκληρωθεί σε 6 με 7 χρόνια.
ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου