Μανώλης Πετσίτης: Το "golden boy" του Μαξίμου! - Τι γράφεται στο διαδίκτυο

ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Πετσίτης,

Το… "golden boy" το Μεγάρου Μαξίμου και οι δραστηριότητές του κυριαρχούν στη θεματολογία των ελληνικών portals. Πώς κατάφερε, ο Μανώλης Πετσίτης να αυξήσει την ετήσια αμοιβή του από 1.500 ευρώ το χρόνο σε 200.000 ευρώ!


Μετά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης τα σεισμικά κύματα που προκάλεσε η αποκάλυψη του «θαύματος» του στενού φίλου του Νίκου Παππά, Μανώλη Πετσίτη, έφθασαν και στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει το europost.gr με τον τίτλο «Νέα προκλητικά στοιχεία και αποκαλύψεις για τον Μάνο Πετσίτη εκθέτουν την κυβέρνηση». Η έγκυρη ειδησεογραφική ιστοσελίδα επισημαίνει: «Το εισόδημά του από 5000 ευρώ ξεπέρασε τις 200.000 αποτελώντας ένα πραγματικό… success story, με την επιτυχία να "εκτονώνεται" στα μπουζούκια, δίπλα σε φίρμες της νύχτας». Βέβαια ο Μάνος Πετσίτης έκλεισε τη σελίδα του στο Facebook, μετά τα δημοσιεύματα (στα Παραπολιτικά, το newsbomb και τον Ελεύθερο Τύπο), που αποκάλυψαν στο ευρύ κοινό την ύπαρξή του και την επιτυχία του. Ωστόσο ορισμένες από τις συζητήσεις που έκανε παραμένουν με τον Μανώλη Πετσίτη να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τους «νταβατζήδες».

«Μανώλης Πετσίτης: Νέες αποκαλύψεις για το golden boy του Μαξίμου -Παππάς: Να απαντήσει ο ίδιος για την πορεία του» είναι ο τίτλος άρθρου της ιστοσελίδας iefimerida.gr: «…η σωρεία αποκαλύψεων για την πορεία και τον ρόλο του Μ. Πετσίτη ο οποίος από υπάλληλος πιτσαρίας με πενιχρά εισοδήματα της τάξης των 4.000 ευρώ το χρόνο έφτασε – επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – να έχει έξι δουλειές με απολαβές άνω των 200.000 ευρώ ετησίως, προκαλεί εκνευρισμό στην κυβέρνηση. Το Μαξίμου σιωπά χαρακτηριστικά…», σχολιάζει η ανάρτηση.

«Μανώλης Πετσίτης: Ο σερβιτόρος που έγινε δεξί χέρι του Νίκου Παππά», επιγράφουν το σχόλιό τους και τα parapolitika.gr, σημειώνοντας ότι: « Οι φήμες τον θέλουν να περιτριγυρίζει σημαντικούς παράγοντες της χώρας, από τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Χρήστο Καλογρίτσα έως και τον Φίλιππο Βρυώνη» και συνεχίζει «από την Καισαριανή και την Κουµουνδούρου το 2012, ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά βρισκόταν στον προθάλαµο των ισχυρών παραγόντων της χώρας. Ο ταπεινός σερβιτόρος συναντούσε πλέον στην Κάντζα τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθµού Alpha, ∆. Κοντοµηνά, είχε µια καλή κουβέντα να πει για τις συναντήσεις του µε τον ιδιοκτήτη του «Τοξότη» -και παρ’ ολίγον µεγαλοµιντιάρχη κ. Καλογρίτσα-, ενώ εσχάτως βρίσκεται κατά τα θρυλούµενα κοντά στο περιβάλλον του Ι. Σαββίδη. Προ ηµερών, µάλιστα, λέγεται ότι συνόδεψε στη Θεσσαλονίκη τον πρώην ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθµού «Ε», Φ. Βρυώνη. Και όχι µόνο. Οι πληροφορίες λένε ότι πλέον είναι ο άνθρωπος του συστήµατος…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου