Αλέξης Τσίπρας μετά τις εκλογές στα κατεχόμενα: «Λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ»

Αλέξης Τσίπρας, Κύπρος, εκλογές στα κατεχόμενα, επανένωση Κύπρου,
Για τις «εκλογές» στα Κατεχόμενα και την αναγκαιότητα «επανένωσης του νησιού» αναφέρθηκε σε Tweets του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας...

Μετά από τις εξελίξεις στα κατεχόμενα της Κύπρου όπου ο Ερσίν Τατάρ εκλέχθηκε ως ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων έναντι του απερχόμενου Μουσταφά Ακιντζί στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε πως στοίχημα τώρα αποτελεί η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στην κατεύθυνση της επανένωσης του νησιού.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η προσήλωσή μας σε δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ και του πλαισίου Γκουτέρες πρέπει να παραμείνει αταλάντευτη», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται πως ο εκλεκτός της Άγκυρας, Ερσίν Τατάρ, έλαβε ποσοστό 51.74% έναντι 48.26% του Μουσταφά Ακιντζί. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν με το 100% των εκλογικών τμημάτων να έχουν καταμετρηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου