ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αλέξης Τσίπρας μετά τις εκλογές στα κατεχόμενα: «Λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ»

Για τις «εκλογές» στα Κατεχόμενα και την αναγκαιότητα «επανένωσης του νησιού» αναφέρθηκε σε Tweets του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας...

Μετά από τις εξελίξεις στα κατεχόμενα της Κύπρου όπου ο Ερσίν Τατάρ εκλέχθηκε ως ο νέος ηγέτης των Τουρκοκυπρίων έναντι του απερχόμενου Μουσταφά Ακιντζί στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε πως στοίχημα τώρα αποτελεί η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στην κατεύθυνση της επανένωσης του νησιού.

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η προσήλωσή μας σε δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ και του πλαισίου Γκουτέρες πρέπει να παραμείνει αταλάντευτη», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται πως ο εκλεκτός της Άγκυρας, Ερσίν Τατάρ, έλαβε ποσοστό 51.74% έναντι 48.26% του Μουσταφά Ακιντζί. Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν με το 100% των εκλογικών τμημάτων να έχουν καταμετρηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη