ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας τον διχασμό» - Απάντηση στο διάγγελμα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ, πανδημία, εμβολιασμοί, μήνυμα Μητσοτάκη,

Τι «ξέχασε» να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το διάγγελμά του - «Εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να φορτώσει στις πλάτες των πολιτών την προσωπική του αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας καθώς βλέπει ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα με τους εμβολιασμούς. Ο πρωθυπουργός κατά το έκτακτο τηλεοπτικό του μήνυμα ανακοίνωσε τις πρώτες κατηγορίες εργαζομένων όπου ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός, καθώς επίσης και τις αλλαγές σε εστίαση και διασκέδαση.


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε για πολλοστή φορά αμετανόητος, διχαστικός, αναξιόπιστος και εκτός τόπου και χρόνου να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του για τη διαχείριση της πανδημίας» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Για να μην παραδεχθεί πως απέτυχε στο στόχο για 70% ανοσία ως τον Ιούνιο, απλά τον αναδιατυπώνει με λαθροχειρίες, μιλώντας για εμβολιασμό του 70% ως το τέλος του καλοκαιριού, λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Πέρα από τον εμβολιασμό των υγειονομικών, ο οποίος αποτελεί μονόδρομο για την προστασία των ασθενών, ανακοίνωσε πως οι κλειστοί χώροι στην εστίαση θα λειτουργούν μόνο για τους εμβολιασμένους, πετώντας πάλι το μπαλάκι της αποτυχίας του στους καταστηματάρχες. Επιμένει στα διχαστικά προνόμια των εμβολιασμένων, όταν έχει εμβολιαστεί μόνο το 45% των πολιτών σε μεγάλο βαθμό με δική του υπαιτιότητα.

Διότι ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά και ότι έχει αποτύχει και ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του και ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, γιατί πλέον δεν τον ακούνε οι πολίτες. Προσπαθεί απλά να επιπλεύσει σπέρνοντας το διχασμό» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου