Αφοπλίζουν τα νησιά! Στέλνουν εν κρυπτώ στην Ουκρανία πυροβόλα και οβίδες

Εξοπλισμός Ουκρανίας, πυροβόλα, οβίδες, νησιά,

     Αφοπλίζουν τα νησιά! - Παρέδωσαν εν κρυπτώ στην Ουκρανία 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα 105 χλστ. και 50.000 οβίδες...


Ένα μεγάλο αριθμό ρυμουλκούμενων πυροβόλων των 105 χλστ. παραχώρησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες προσβολής των ρωσικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το iskra.gr που επικαλείται έγκυρες πηγές του ΓΕΣ δόθηκαν 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα μαζί με 50.000 βλήματα των 105 χλστ.

Να σημειώσουμε ότι τα ρυμουλκούμενα πυροβόλα έχουν αποδειχτεί στη σύγκρουση της Ουκρανίας εξαιρετικά χρήσιμα, καθότι μπορούν να ρυμουλκηθούν από οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς να επηρεάζονται από τυχόν τεχνικές βλάβες ή να στοχοποιούνται με την ίδια ευκολία που στοχοποιούνται τα αυτοκινούμενα πυροβόλα.

Έχουν μετάσχει σε μεγάλο αριθμό μαχών και έχουν αποδειχθεί απόλυτα αξιόπιστα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απώλεια μέχρι στιγμής.

Είναι πυροβόλα τα οποία είναι ιδανικά για τα νησιά από τα οποία δυστυχώς πλέον έχουν αποσυρθεί.

Να σημειώσουμε ότι όπως πρώτο έγραψε το pronews.gr αυτή τη στιγμή το βασικό αίτημα των Ουκρανών είναι τα αυτοκινούμενα ρουκετοβόλα RM-70 τσεχικής κατασκευής με ρωσική τεχνογνωσία για τα οποία όμως δεν απαιτείται πιστοποιητικό τελικού χρήστη από την Ρωσία γιατί έχουν αγοραστεί από τα ανατολικογερμανικά αποθέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου