«Επί θύρες» ... μαύρος ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ!

Η δουλική υποταγή στο ΔΝΤ αποσταθεροποιεί την κοινωνία με εθνικά επιζήμιες συνέπειες.

Προ των πυλών η κοινωνική εξέγερση σαν επακόλουθο της οικονομικής εξαθλίωσης των λαϊκών στρωμάτων και της βίαιης ανατροπής επαγγελματικών κεκτημένων, η διαχείριση της κοινωνικής κρίσης είναι το ζητούμενο από το πολιτικό σύστημα.
γράφει ο Σπύρος Γκανής
Η …άνεση(!) με την οποία πορεύτηκε μέχρι σήμερα η κυβέρνηση στο .. έργο αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας ανήκει όπως όλα δείχνουν στο παρελθόν.
Η «αναίμακτη επικράτηση» της κυβέρνησης στα ασθενή λαϊκά στρώματα, με την αρωγή συνδικαλιστικών ηγεσιών και την τρομοκρατία που εκπορευόταν από τα συστημικά ΜΜΕ,


στη πιο πρωτόγονα βάρβαρη, στην μεταπολεμική περίοδο, επιδρομή στα εισοδήματα και το κοινωνικό κράτος, επέβαλε χωρίς ουσιαστική αντίσταση την καταλήστευση Συνταξιούχων και Μισθωτών.
Οι κυβερνητικές … επιδόσεις (!) δεν διέφυγαν και της προσοχής του… πολύ Dominique Strauss-Kahn, ο οποίος πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι «…τα μέτρα θα περάσουν και ο έλληνας δεν θα αντιδράσει…» (!) ενώ ενθάρρυναν και την κυβέρνηση να ... επιταχύνει το βηματισμό της (!) στην υλοποίηση του καταστροφικού της «οράματος», που δεν είναι άλλο από το νεοφιλελεύθερο εκσυγχρονισμό – πλήρη υποδούλωση - της ελληνικής κοινωνίας, στην πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η εφαρμογή των εντολών του ΔΝΤ

Οι εντολές του ΔΝΤ προς την κυβέρνηση για την πώληση των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ.), η υποχρέωση υλοποίησης της κοινοτικής ντιρεκτίβας Frits Bolkestein, 2006/123/ΕΚ, με την οποία επιβάλλεται μέσα στο 2010 η απελευθέρωση όλων των κλειστών επαγγελμάτων και υπηρεσιών, δηλ. Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Φαρμακοποιοί. Οδοντογιατροί, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες. ιδιοκτήτες Ταξί, Φορτηγών ΔΧ κλπ. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις ανατροπές που σχεδιάζονται σε Δημόσιες Υπηρεσίες με μειώσεις προσωπικού, σε Νοσηλευτικό σύστημα με περαιτέρω μειώσεις δαπανών, στο Τραπεζικό Σύστημα όπου οι αναμενόμενες συγχωνεύσεις θα δημιουργήσουν πλεονάζον προσωπικό, στη αποδόμηση των ΟΤΑ με τον "Καλλικράτη" και την μη χρηματοδότησή τους και ακόμα στις ασθενείς κοινωνικές ομάδες, μισθωτούς και συνταξιούχους, όπου η αδυναμία να καλυφτούν τα αυξημένα φθινοπωρινά έξοδα των νοικοκυριών θα εκμηδενίσει τις όποιες ...ανοχές και τα όποια .... περιθώρια που καλοπροαίρετα είχε δώσει ο πολίτης σε αυτή την κυβέρνηση.

Βέβαια πολλοί θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού θεωρούν αυτά τα μέτρα …. αναγκαία για τον «εκσυγχρονισμό» της οικονομίας, αλλά κανένας μα κανένας, δεν επικροτεί την κυβερνητική λαίλαπα και την βίαιη επιβολή όλων των ανατρεπτικών εντολών του ΔΝΤ εντός του 2010 (!), πράξη που ισοδυναμεί με πολιτική αγυρτεία αφού οδηγεί την χώρα στο χάος, στη διάλυση.
Η απληστία όμως, η αδηφαγία, η αναλγησία των ... ορδών του πασοκικού μηχανισμού θα ανοίξει τις πύλες της .. κόλασης (!) και τότε …. αλλοίμονο τους!

Ο …Μαύρος Σεπτέμβρης

Οι χωρίς .. ενοχές(!) χλιδάτες διακοπές των κυβερνητικών στελεχών θα τελειώσουν, και η επιστροφή τους θα σηματοδοτηθεί από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, ένας … μαύρος Σεπτέμβρης για το … αλογικό κυβερνητικό μπλοκ και την δεινοπαθούσα κακοποιημένη ελληνική κοινωνία είναι… προ των πυλών(!) και εάν οι … κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ΔΧ δημιούργησαν χάος, ας αναλογιστούμε το τι θα επακολουθήσει με το κατέβασμα του διακόπτη στη ΔΕΗ, το … χειρόφρενο στο ΟΣΕ, με την αποχή Συμβολαιογράφων, Μηχανικών, Δικηγόρων, με κινητοποιήσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Τραπεζικών, Νοσηλευτικού Προσωπικού, Δημοτικών υπαλλήλων, ιδιοκτητών Ταξί κ.α.

Οι βίαιες ανατροπές όπως αυτές σχεδιάζονται από το ΔΝΤ και εκτελούνται από την κυβέρνηση-αντιπροσωπεία του, είναι αναμενόμενο να σημάνουν και την αρχή του τέλους της αντιλαϊκού, ληστρικού και ανάλγητου μπλοκ της κυβερνητικής πλειοψηφίας .

Η διαχείριση της κοινωνικής κρίσης
Η αναμενόμενη κορύφωση της λαϊκής δυσαρέσκειας τον Σεπτέμβρη και οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που ακολουθούν, στις 14 Νοέμβρη, θα δρομολογήσουν ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις τις οποίες δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί το ήδη απαξιωμένο πολιτικό σύστημα της χώρας.
Η αναμενόμενη κοινωνική εξέγερση δεν θα έχει χρώμα, δεν θα έχει κομματικές σημαίες και φλάμπουρα, δεν θα έχει ιδεολογία και πολικούς καθοδηγητές για να την αλλοτριώσουν. Θα είναι αυθόρμητη και θα ... καθοδηγείτε από την αγανάκτηση, την οργή, τον θυμό, την απόγνωση, την απελπισία, τον φόβο και θα σαρώσει ότι … πολιτικάντικο και σαθρό συναντήσει στο διάβα της.

Το κυβερνητικό μπλοκ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΛΑ.Ο.Σ, Μπακογιάννη και σία, προσκολλημένο στις εντολές ΔΝΤ και παγκόσμιων αγορών είναι δουλικά προσηλωμένο στο μονόδρομο του Μνημονίου(!) και την όποια κοινωνική κρίση θα την αναθέσει για …. διαχείριση στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του επιτυχημένου(!) ΥΠτΠ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, μείζονος και ελάσσονος, δεν έχουν μέχρι τώρα αρθρώσει πιστικό και ρεαλιστικό πολιτικό λόγο για την ικανότητά τους στην διαχείριση της κοινωνικής κρίσης, όχι την διαχείριση του ... χρέους, αλλά για την ανάγκη διαχείρισης της σοβούσας και ολοένα διογκούμενης κοινωνικής κρίσης από τα προβλήματα που σώρευσε και συνεχίζει να συσσωρεύει η άφρων και προδοτικά δουλική πολιτική της ολιγόμηνης συγκυβέρνησης ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ και σία.

Κοντολογίς, οι τριτοκοσμικές – αποικιοκρατικές - ... συνταγές του Dominique Strauss-Kahn σε συνδυασμό με την … προδοτικά δουλική υποταγή του κυβερνητικού μπλοκ στις επιλογές του ΔΝΤ, διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό και αποσταθεροποιούν την ελληνική κοινωνία με εθνικά επιζήμιες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου