Νέα .. επιδρομή σε εξέλιξη!

Νέα ... επιδρομή της Τρόικα
 
Επέστρεψαν τα αρπαχτικά του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ προκειμένου να καταβροχθίσουν ότι απέμεινε από τις σάρκες της ελληνικής κοινωνίας.
Στην προηγούμενη ολιγοήμερη παραμονή τους, τον περασμένο Ιούνη, κατασπάραξαν και λάβωσαν θανάσιμα  μισθωτούς και συνταξιούχους, μετά την νέα τους

 επίσκεψη - επιδρομή τους θα αφήσουν πίσω τους ... υπολείμματα των Επαγγελματικών τάξεων, Ασφαλιστικών ταμείων, ΔΕΚΟ, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων κ.α.
Σε λίγους μήνες από σήμερα, περί το τέλος του έτους, τα συντρίμμια της κοινωνίας μας δεν θα θυμίζουν τίποτα από την Ελλάδα του χθες. Μόνο η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των "σοσιαΛΗΣΤΩΝ" του ΠΑΣΟΚ θα παραμένει στο "βάθρο" της να … πανηγυρίζει την ... αποτροπή της πτώχευσης(!) και να θυμίζει στον ελληνικού λαό την εγκληματικά λαθεμένη επιλογή του στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη του 2009.

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ο "Ηθικός Αυτουργός"
Εδώ πρέπει να πούμε ότι δεν ενοχοποιούμε τους ελεγκτές - υπαλλήλους - της τρόικας, οι οποίοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά τους μισητούς κερδοσκοπικούς οργανισμούς που  αυτοί εκπροσωπούν , ΔΝΤ και ΕΚΤ.
Ο ηθικό αυτουργός  των εγκλημάτων κατά της ελληνικής κοινωνίας, για την καταπάτηση θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων, την κλοπή του μεροκάματου, της σύνταξης, του δικαιώματος στη εργασία, για την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους είναι όλα εγκλήματα που βαρύνουν στο ακέραιο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία και θα κληθεί στο έμμεσο μέλλον να λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό για την άνευ όρων παράδοση της χώρας στα κερδοσκοπικά αρπαχτικά.

Η "Εικονική πραγματικότητα" του ΠΑΣΟΚ
Μετά από τα εύσημα που απέσπασε η κυβέρνηση από τα .. αφεντικά της για τις εισπρακτικές – ληστρικές – επιδόσεις της και την … επιτυχία του τραπεζικού συστήματος στο STRESS TEST, ένα κλίμα αισιοδοξίας διαχέεται (!) στην κοινωνία από κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ, ένα κλίμα το οποίο δεν συνάδει με την τραγική πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
Η "ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ", μια επιτυχής επικοινωνιακή μεθοδολογία των εκσυγχρονιστικών κυβερνήσεων Σιμίτη, επανήλθε σε όλο της το μεγαλείο(!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου