Υποταχτικά γιουσουφάκια των νταβατζήδων, οι εκλεγμένοι από τον λαό πρωθυπουργοί!

Δημοσίευση: 31 Οκτωβρίου, 2010
> Τους εκλέγει ο λαός πρωθυπουργούς κι αυτοί καταντάνε γιουσουφάκια των νταβατζήδων.

Δίχως ντροπή καταπατάνε τις προεκλογικές υποσχέσεις τους για πάταξη της διαφθοράς και της ανομίας και πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρείς,
πέφτουν σαν μαστουρωμένα κοτόπουλα στην αγκαλιά των νταβατζήδων και της διαπλοκής.

Σ αυτούς σπρώχνουν απευθείας αναθέσεις και κρατικό χρήμα με τη σέσουλα.

Διαβάσαμε στη Ναυτεμπορική, ότι ακόμη και ο Ραγκούσης ετοιμάζεται να σπαταλήσει νέο γύρο εκατομμυρίων ευρώ στα ξιπασμένα ΜΜΕ των νταβατζήδων.

Είναι φυσικό μια και οι λαοπρόβλητοι ηγέτες, μέσα σε μια νύχτα μετατρέπονται σε ασπόνδυλα κοτόπουλα-προσκυνητές των βαρυποινιτών της δημόσιας ζωής.

Δείτε όλοι πως κατάντησε ο Καραμανλής, ο διώκτης της διαπλοκής, ο σχιστοκαλσόνης. Κρύβεται ο δυστυχής στα λαγούμα της Ραφήνας.

Έτσι θα καταντήσει και ο Παπανδρέου που δέχεται παθητικά τις θανατηφόρες συμβουλές του Ψυχάρη και των λοιπών νεονταβατζήδων.

Τον διέταξε ο Ψυχάρης να θέσει το δίλημμα των εκλογών εάν τον μαυρίσουν οι Έλληνες στις δημοτικές. Αναρωτιέμαι τι θ αλλάξει 15 μέρες μετά, όταν θα κάνει εθνικές εκλογές.

Γιατί να μην τον ξαναμαυρίσουν ξανά, βαθιά, αποφασιστικά, ολοκληρωτικά, τελειωτικά;

Κάτι τέτοιες συμβουλές έδινε ο Ψυχάρης και στον μπούλη των Καραμανλή, ο οποίος έκανε τις ηλίθιες εκλογές του 2007 με αποτέλεσμα να πετσοκόψει την αυτοδυναμία του και να μειωθεί η γαλάζια κοινοβουλευτική αυτοδυναμία.

Αλλά αυτοί είναι οι ηγέτες μας, αδύναμες και υποταχτικές- στους πάσης φύσεως νταβατζήδες-, καρικατούρες της Ιστορίας...
από το kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου