Μίκης Θεοδωράκης: Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών ενάντια στις εκλογές

Δημοσίευση: 27 Οκτώβρίου, 2010
> Αν πάμε σε εθνικές εκλογές θα ιδρύσει ένα "Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών"!

Αντίθετος με το σενάριο των πρόωρων εκλογών είναι ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος επιτέθηκε στον Γ. Παπανδρέου σχολιάζοντας τη διακαναλική συνέντευξη. Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι αν πάμε σε εθνικές εκλογές θα ιδρύσει ένα Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές», είπε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Ο γνωστός δημιουργός σημείωσε ότι στις υπάρχουσες συνθήκες οι εκλογές είναι «θάνατος» για την Ελλάδα. «Είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα», τόνισε και ανακοίνωσε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, εάν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να οδηγήσει τη χώρα σε εθνικές εκλογές μετά τις κάλπες του Νοεμβρίου.
( Hide )
  1. ΝΑ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή