Πουθενά η συναίνεση

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ συναντήσεις είχε σημερα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς: τον Αντώνη Σαμαρά, την Αλέκα Παπαρήγα και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.


Στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ελληνική οικονομία και την κατάσταση της χώρας, αλλά και τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις σε λίγη ώρα, από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η Αλ.Παπαρήγα δήλωσε ότι ενημερώθηκε για την Σύνοδο και τις εξελίξεις της κρίσης στην Ευρώπη.

Ερωτηθείσα για το πολυνομοσχέδιο, η γγ του ΚΚΕ τόνισε πως δεν υπήρξε συζήτηση για αυτό, καθώς "δεν υπάρχει συναίνεση για αυτό· άλλωστε θα τα πούμε σε λίγες ώρες στη Βουλή. Ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν διάφορα μίγματα πολιτικής, ούτε έχει κάποια αξία να διαπραγματεύεσαι για την περικοπή μισθού".

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, καλώντας τον κ. Παπανδρέου "αντί να οργανώνει τζούφιες συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς ενταγμένες στην σκοπιμότητα της τεχνικής συναίνεσης, να έρθει στη Βουλή και να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο έκτρωμα".

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα, "ημέρα ντροπής". Το κόμμα του, είπε, δεν αναλώνεται σε ανούσιες χειραψίες, και θα δώσει την μάχη από την Βουλή.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι συζητήθηκαν όλα τα οικονομικά, εθνικά και πολιτικά ζητήματα.

Υπενθύμισε ότι το κόμμα του ψήφισε το άρθρο 1 του Μνημονίου, "για να υπάρξουν μισθοί και συντάξεις στην κοινωνία", όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε, όμως, ότι ο ΛΑΟΣ από σημαιοφόρος δεν θα γίνει "νεκροθάφτης της κοινωνίας".
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου