Καρατζαφέρης: «.... άγονη γραμμή η κυβερνητική πολιτική!»

ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης,
ΕΚΛΟΓΕΣ μέχρι τις 4 Απριλίου «βλέπει» ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον Βήμα 99,5. Κατά την άποψή του, το ενδεχόμενο εκλογών ενισχύεται από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, την οποία αποκάλεσε «κινούμενη άμμο».

Ο εκ μέρους του κ. Καρατζαφέρη προσδιορισμός της «καταληκτικής ημερομηνίας» της 4ης Απριλίου, αποδίδεται από τον ίδιο στο γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου θα προτιμήσει να πάει σε εκλογές με λίστα, ώστε να καταστήσει δυνατόν να «κλωνοποιήσει την κοινοβουλευτική του ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ με την αλλαγή στάσης του κόμματός του όσον αφορά την στήριξη της πολιτικής του μνημονίου, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πως αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει την ανάγκη να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης.

«Μέχρι εδώ και μη παρέκει», είπε. «Τέλος στη συναίνεση. Διαβλέπω μια σειρά πραγμάτων. Είχα υποχρέωση να δώσω μια πίστωση χρόνου, σε μια ταλαίπωρη κυβέρνηση που εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Δυστυχώς δεν είδαμε έργα από αυτή. Αυτά που έφερε στην επιφάνεια η κυβέρνηση δεν με ικανοποιούν, και δεν δείχνουν ότι μπορούν να βγάλουν την χώρα από την ζοφερή περιπέτεια που έχει μπει. Είδα ότι το πράγμα δεν τραβάει».

ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ επίσης ότι «το περιβάλλον του πρωθυπουργού είναι ανεπαρκές. Δεν έχει ούτε το κύρος, αλλά ούτε και το ανάλογο βεληνεκές που απαιτούν οι περιστάσεις. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις. Δεν μπορώ να υποστηρίξω άλλο πλέον μία άγονη γραμμή. Κινούνται διαρκώς προς λάθος κατεύθυνση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου