Ένα τεράστιο μπράβο στην Κερατέα!

Αυτό που γίνεται στην Κερατέα όλες αυτές τις μέρες είναι πραγματικά ενθαρρυντικό όχι μόνο για την περιοχή αλλά για ολόκληρη χώρα, με τους ηρωικούς κατοίκους να δείχνουν το δρόμο και στους υπόλοιπους Έλληνες, στέλνοντας βροντερό μήνυμα αντίστασης και ελπίδας!

Τι να πει κανείς γι' αυτούς τους ανθρώπους, που δεν έσκυψαν παθητικά το κεφάλι, αλλά αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να το κάνουν, κόντρα στα συμφέροντα των εργολάβων και της κυβέρνησης, κόντρα στα ΜΑΤ και στην αδικαιολόγητη βία την οποία δέχονται, κόντρα σε θεούς και δαίμονες...

Αρχικά κάποιοι είχαν την εντύπωση πως οι αντιδράσεις τους θα διαρκούσαν για λίγες μόνο ημέρες και πως μετά θα μπορούσαν οι εργολάβοι να κάνουν ανενόχλητα τη δουλειά τους, δημιουργώντας χωματερή στην περιοχή και μετατρέποντάς τη σε σκουπιδότοπο. Όμως, αυτό δεν έγινε!

Οι κάτοικοι δεν καταλαβαίνουν ούτε από γιορτές και είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω, μη αποδεχόμενοι την κατασκευή ΧΥΤΑ που τους επιβάλλει ετσιθελικά η κυβέρνηση. Στην προσπάθειά τους αυτή δεν είναι μόνοι, αφού στο πλευρό τους έχουν πολίτες από γειτονικές και άλλες περιοχές, ενώ επίσης έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των Ελλήνων.

Δεν γνωρίζουμε αν στο τέλος η Κερατέα θα βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει, αλλά και μόνο αυτή η προσπάθεια δυναμώνει την ελπίδα όλων μας για ένα καλύτερο αύριο. Διότι την κοινωνία, κύριοι, δεν τη σταματάει κανείς ούτε με επιθέσεις της αστυνομίας σε παιδιά και ηλικιωμένους, ούτε με μπλόκα, ούτε με πλαστικές σφαίρες, ούτε με... δημοκρατικές χούντες. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ο κ. Παπανδρέου και η παρέα του...

Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στην Κερατέα!
πηγή: tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου