ΔΗΜΟΣΙΟ: Δεν μας έφτανε η τρόικα... ήρθε και ο ΟΟΣΑ(!)

ΗΡΘΕ πριν επτά μήνες η Τρόικα και είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι καλοπληρωμένοι και υπεράριθμοι, η κυβέρνηση την άκουσε και άρχισε τις περικοπές μισθών και επιδομάτων (που ακόμη δεν έχουν τελειώσει) και στη συνέχεια έκανε καταγραφή για να δει (150 χρόνια από τη σύσταση του κράτους) πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Άρχισαν οι μετατάξεις, κλείνουν φορείς, υπηρεσίες και οργανισμοί, αλλά και πάλι φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

ΠΡΙΝ πάρει όμως η Κυβέρνηση τα επόμενα μέτρα, ζητάει ... και άλλη βοήθεια. Ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) που έκανε ελέγχους στην Ελλάδα για να δοθεί το "ΟΚ" να μπει στο ευρώ ... ξανάρχεται.

Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών θα αξιολογήσει τη λειτουργία του Δημοσίου, με βάση βέβαια τα στοιχεία που θα του δώσουν οι Έλληνες ελεγκτές, αλλά προφανώς η... ετυμηγορία του θα είναι σκληρή.

Δεν έφταναν οι άλλοι... τοποτηρητές έρχεται ένας ακόμη ο οποίο μάλιστα δεν θα κάνει τη δουλειά τσάμπα. Τα στελέχη του ΟΟΣΑ θα πληρωθούν για τις υπηρεσίες τους.

ΟΠΩΣ τόνισε ο κ. Ραγκούσης ο ΟΟΣΑ δεν θα επιβάλλει τίποτε, απλά θα έρθει για να επιβεβαιώσει ότι τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση στο Δημόσιο είναι τα σωστά.

Αυτό ακούγεται μάλλον ως... άλλοθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου