CRASH, το νέο μηνιαίο πολιτικό περιοδικό του Γιώργου Τράγκα



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το CRASH με διευθυντή το Γιώργο Τράγκα.
Στο πρώτο τεύχος μιλάει ο Αντώνης Σαμαράς και ρίχνει … βόμβες αφού μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός, αντίθετα από τον πατέρα του, είναι ένθερμος οπαδός τους παγκοσμιοποίησης και της συρρίκνωσης της ιδέας του έθνους κράτους! Εκείνο που τον φοβίζει περισσότερο είναι ότι ο Παπανδρέου το πιστεύει!

Επίσης, στο περιοδικό για πρώτη φορά δημοσιεύονται όσα λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του η μέχρι σήμερα «Σφίγγα» της πολιτικής μας σκηνής, ο Κώστας Καραμανλής.
Ακόμη μιλάνε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και λέει λεπτομέρειες για το πώς έφυγε από τη Ν.Δ. επί «Σαλώμης», ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το κλείσιμο το ΚΕΠ, ο Φώτης Κουβέλης που ανοίγει τα χαρτιά του για το εάν θα συνεργαστεί ή όχι με τον Γ. Παπανδρέου σε συναινετική κυβέρνηση και ο Γιώργος Κουρής σε μια απολαυστική, με το δικό του στυλ αφήγηση, καρφώνει με ονόματα και διευθύνσεις τους … τεμπέληδες και χαραμοφάηδες πολιτικούς. Επίσης στις σελίδες του CRASH θα βρείτε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Παπουτσή που εκτοξεύει βέλη κατά του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και επανατοποθετείται στις παλιές θέσεις του, για όσα συμβαίνουν την εποχή του Μνημονίου.
Μη χάσετε το CRASH, αυτή την Παρασκευή. Πλούσια ύλη, αποκαλύψεις και ρεπορτάζ του.
( Hide )
  1. Ρε Γιώργο, ψάχνουμε παντού το νέο τεύχος και ή δεν έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη ή φέρνουν 1 (ένα) τεύχος. Τί γίνετε? σαμποτάζ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, κι εγώ το ψάχνω στην Θεσσαλονίκη και δεν το βρίσκω πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω το ψάχνω στην Κύπρο. Πουθενά δεν υπάρχει. Γιώργο κάνε κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε φίλε πόσο κανει αξιζει να το παρω ναι η΄οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή