Οκτώ πρώην υπουργοί στην προανακριτική;

ΟΚΤΩ ΠΡΩΗΝ υπουργοί, (4 από το ΠΑΣΟΚ και 4 από τη ΝΔ) θα παραπέμπονται στην προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο Siemens, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Το πόρισμα για την πολύκροτη υπόθεση, αν και δεν έχει τυπικά «κλειδώσει», αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση ....
 για τα εξής πολιτικά πρόσωπα:,  Τάσος Μαντέλης, Γιάννος Παπαντωνίου, Νίκος Χριστοδουλάκης και Χρίστος Βερελής από το ΠΑΣΟΚ και Χρίστος Μαρκογιαννάκης, Μιχάλης Λιάπης, Γιώργος Βουλγαράκης και Γιώργος Αλογοσκούφης από την ΝΔ.

ΩΣΤΟΣΟ δεν αποκλείεται να υπάρξει στο πόρισμα η προσθήκη και άλλων πολιτικών προσώπων, στα οποία να επιρρίπτονται ευθύνες για την «απόδραση» του Μιχάλη Χριστοφοράκου από την Ελλάδα.
ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ έχουν ήδη ανακοινώσει, πως πρόκειται να καταψηφίσουν το κείμενο των πραγματικών περιστατικών, που τους διένειμε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής Σήφης Βαλυράκης.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ έντονη ήταν η αντίδραση του Χρίστου Μαρκογιαννάκη στην εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Siemens. «Θα τους κάνω να σφυρίζουν από τα αυτιά» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Υποστήριξε ότι όσοι δεν είναι επιθυμητοί από τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα είναι στο κάδρο των κατηγορουμένων, εκτιμώντας, ότι ο Αντώνης Σαμαράς τον θεωρεί «καμένο»
πηγή: newsBomb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου