Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για την οικονομία | Εμμένει στην αντιμνημονιακή γραμμή ..

ΕΠΙΘΕΣΗ στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς επαναβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να κινείται σε αντιμνημονιακή γραμμή με βάση της αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.
«Αν είμαστε κόμμα λαϊκό είναι γιατί κοιτάμε τις φτωχές τάξεις» διακήρυξε, από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα,....
 ο πρόεδρος της ΝΔ και προέταξε το «τρίπτυχο Ανάπτυξη, Ανταγωνιστικότητα, Κοινωνική Συνοχή ως τον μόνο δρόμο για να βγει η χώρα από την κρίση».

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι «η ΝΔ δείχνει το νέο της πρόσωπο και βρίσκει απήχηση στον ελληνικό λαό όπως δείχνει το γεγονός ότι μόλις μέσα σε ένα χρόνο, και ενώ προέρχεται από βαριά ήττα, κατάφερε να εκμηδενίσει την διαφορά από τον αντίπαλό της». Επανέλαβε ότι η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση μόνο με ανάπτυξη και εξέφρασε την κατηγορηματική του αντίθεση στις οριζόντιες περικοπές που επιβάλλει η κυβέρνηση στον Δημόσιο Τομέα και στην μείωση των χαμηλών εισοδημάτων.

Ο κ. Σαμαράς καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας ότι «οι περισσότεροι συμφωνούν, εντός και εκτός Ελλάδας, ότι αυτή η Πολιτική του Μνημονίου με τίποτα δεν μας βγάζει από τη σημερινή κατάσταση. Και ότι έχει οδηγήσει τη χώρα, πράγματι, σε αδιέξοδο» και πρόσθεσε ότι η αποφασιστικότητα που έδειξε η ΝΔ με το «όχι στο μνημόνιο δικαιώθηκε». Υποστήριξε ότι η δική του «εναλλακτική πρόταση για έξοδο από την κρίση με Ανάκαμψη και Ανάπτυξη και όχι με ύφεση μας βγάζει από το σημερινό αδιέξοδο» και πρόσθεσε ότι όλο και περισσότεροι συμφωνούν με αυτό.

Αντίθετα, όπως είπε, «η κυβέρνηση σκοτώνει την Ανάπτυξη, με την ασφυξία που επιβάλλει, τορπιλίζει την Ανταγωνιστικότητα, με την κατακόρυφη αύξηση των φόρων και επιπλέον, διαλύει την κοινωνική συνοχή, με την υποβάθμιση των εισοδημάτων και κυρίως όσων δεν ευθύνονται για την τωρινή κρίση. Και με την άνοδο της ανεργίας, χτυπάει πια την κάθε οικογένεια στην Ελλάδα».
πηγή: ΑΝΑ-ΜΠΑ

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.