Ξαναγκρέμισε τις μπάρες και συνελήφθη ο Γκλέτσος...

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ συνεχόμενη μέρα ξανάνοιξαν οι πλαϊνές μπάρες στα πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας ύστερα από απόφαση του Δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου. Όμως το μεσημέρι, αστυνομικοί πέρασαν χειοπέδες στον Απόστολο Γκλέτσο, μετά από εντολή εισαγγελέα, ο οποίος εκτίμησε ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.


O ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας και για παρακώλυση συγκοινωνιών και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

ΙΣΧΥΡΕΣ δυνάμεις της αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και την Ασφάλεια, προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Γκλέτσο, μακριά από τους συγκεντρωμένους και τους πολίτες της Στυλίδας.

ΛΙΓΟ πριν τις 3 το μεσημέρι ο κ. Γκλέτσος μόνος του πήγε και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου του φόρεσαν χειροπέδες και με συνοδεία αυτοκινήτων της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

ΑΥΤΗ την στιγμή στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Κυριαζόπουλου, ο κ. Γκλέτσος βρίσκεται συνοδεία του συνηγόρου του κ. Δούμα.

ΗΔΗ κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο των διοδίων αλλα και έξω από το αστυνομική διεύθυνση για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους , στον δήμαρχο τους.

ΜΙΛΩΝΤΑΣ στο ΒΗΜΑ 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: "Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες".

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (11/1), κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν πάλι στο σημείο όπου λίγο μετά έφτασαν και τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας τα οποία άνοιξαν τις πλαϊνές μπάρες για το ελεύθερο πέρασμα των κατοίκων.

ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς έγινε και τη Δευτέρα (10/1) όμως μετά την αποχώρηση των παραβρισκόμενων από το σημείο τα μηχανήματα της εταιρίας επανατοποθέτησαν τις μπάρες.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής ώστε να εμποδίσουν τα συνεργεία να ξαναβάλουν τις μπάρες ενώ όσοι διέρχονται από εκεί μπορούν να αποφεύγουν τα διόδια της Πελασγίας.
πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου