Λιβύη: Πλήρης συσκότιση για τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ

«Τι συμβαίνει στη Λιβύη; Γιατί αυτή η συσκότιση ειδήσεων από μια περιοχή που μας είχαν "βομβαρδίσει" με νέα στην αρχή της ’’επανάστασης’’ εναντίον του Καντάφι;» (Μας είχαν βομβαρδίσει με προπαγάνδα πριν αρχίσουν να βομβαρδίζουν με πραγματικές βόμβες).

Εύλογο το ερώτημα του φίλου, που παρακολουθούσαμε μαζί τις ειδήσεις που περιέγραφαν μια ακόμα φορά τις «απρόσμενες διαστάσεις» που έχει πάρει το διεθνές οικονομικό χάος. Διαστάσεις της αναμενόμενης οικονομικής κρίσης που –τουλάχιστον από αυτό εδώ τον ιστότοπο- προειδοποιούσαμε από το 2008, όταν είχε σκάσει η φούσκα της Λήμαν Μπρος…

Σε καιρό οικονομικής κρίσης, κι όμως οι δυνάμεις που τροφοδοτούν με κονδύλια το ΝΑΤΟ, εξακολουθούν αδιαμαρτύρητα τις επιχειρήσεις τους. Στα δύο μεγάλα πολεμικά μέτωπα, Αφγανιστάν και Λιβύη –ας αφήσουμε λίγο τον αμερικανικό πόλεμο στο Ιράκ (που τους έχει κοστίσει πολέμος + κατοχή 4,792 νεκρούς στρατιώτες).

Θέλετε στοιχεία για το Αφγανιστάν; Ο αριθμός των στρατευμάτων της διεθνούς δύναμης που έχει χάσει τη ζωή του στο Αφγανιστάν, ξεπερνά τις 2,669.

Αλλά ας επιστρέψουμε στη Λιβύη, όπου καθημερινά –ακολουθώντας το προηγούμενο των βομβαρδισμών στην πρώην Γιουγκοσλαβία- το ΝΑΤΟ διαπράττει καθημερινά εγκλήματα πολέμου, όπως αποδεικνύει και η πλέον πρόσφατη σφαγή παιδιών και αμάχων μετά τον βομβαρδισμό στην Σλίτεν (που ουδέν μεταδόθηκε από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης). Στο Λονδίνο στήθηκε ήδη πρεσβεία του ισλαμικού τρομοκρατικού μετώπου TNC που υποστηρίζει το ΝΑΤΟ, αγνοώντας το νόμιμο καθεστώς της χώρας, επειδή δεν έχουν καταφέρει να ξεμπερδέψουν ακόμα με τον Καντάφι. Κι όμως τους «εξεγερμένους» φιλοδυτικούς –προς το παρόν- Λίβυους, στηρίζει μόλις το 2% του πληθυσμού της χώρας…

Κι άλλες βόμβες έπεσαν στην Τρίπολη και την «άλλη Λιβύη», όπου εξακολουθεί να ισχύει το νόμιμο καθεστώς του Καντάφι, κι όχι εκείνο που θέλει να επιβάλει το ΝΑΤΟ.

Κι ήταν κωμικοτραγικό, ότι από το λιβυκό υπουργείο Εξωτερικών εκδόθηκε ανακοίνωση - κόλαφος για τον (εισβολέα) Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, που χαρακτήρισε τους εξεγερμένους συμπατριώτες του «εγκληματίες», την ίδια ώρα που υποστηρίζει τους εξεγερμένους της Λιβύης.

Κι ήταν τραγική ειρωνεία, τη μέρα που το ΝΑΤΟ σκότωνε άλλους 85 Λίβυους αμάχους να προβάλλεται από τις τηλεοράσεις το φλεγόμενο Λονδίνο».

Την ταφή 33 παιδιών, 32 γυναικών και 20 ανδρών, που για το ΝΑΤΟ που τους εξόντωσε με βόμβες, ως μέλη του στρατού από μισθοφόρους του Καντάφι, παρακολούθησε ολόκληρος σχεδόν ο πληθυσμός της πόλης Μαγιέρ στη Ζλιτάν.

ΤΟ ΝΑΤΟ διαιωνίζει το μίσος και τη μανία για εκδίκηση και δημιουργεί μια νέα στρατιά Λίβυων «μελλοντικών μαρτύρων» που θα θέλουν πρόθυμα να εκδικηθούν τους δυτικούς…

Γνωρίζετε μήπως να υπάρχουν αντιρρήσεις σαν τις δικές μας και τις δικές σας για τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ στη Λιβύη; Ακούσατε κάτι να μεταδίδεται από τα ΜΜΑ του συρμού; Όχι φυσικά. Κι όμως υπάρχει ένα σωρό κόσμος στο χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης, που έχει συσπειρωθεί, παρακάμπτοντας τα κουραφέξαλα που τον μπουκώνουν οι «ειδήσεις» των οκτώ και εξετάζουν τα νομικά μονοπάτια που θα καταφέρουν να οδηγήσουν τους εγκληματίες πολέμου του ΝΑΤΟ και τους πολιτικούς τους ηγέτες σε νόμιμο δικαστήριο, κι όχι σε «δικαστήριο των νικητών», όπως έγινε με τη μονόπλευρη αντιμετώπιση των εγκλημάτων πολέμου στην ταλαίπωρη Γιουγκοσλαβία.

Η προσπάθεια είναι να παρακαμφθεί το παραμύθι που σερβίρει έντεχνα μέσω των Μέσων Αποβλάκωσης του συρμού που σερβίρει το ΝΑΤΟ και λέει για δικτάτορες που συσσωρεύουν χρήματα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και σκοτώνουν « φτωχούς αμάχους» που εξεγέρθηκαν εναντίον τους (και εφοδιάζονται με ΝΑΤΟϊκά όπλα).

Άλλωστε η εξέγερση στη Λιβύη δεν ξεκίνησε από την πρωτεύουσα Τρίπολι, όπου ζουν δύο εκατομμύρια 700 χιλιάδες από τα έξι εκατομμύρια του πληθυσμού της χώρας αλλά στο λιμάνι Μισράτα. Όπου τα ΝΑΤΟϊκά σκάφη μετέφεραν άφθονο οπλισμό στους εξεγερμένους… Η εξέγερση ξέσπασε στην μεθόριο με την Τυνησία και την Αίγυπτο, χώρες που καλά γνωρίζουμε ότι πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες εξεγέρσεις (κατευνασμού του πληθυσμού), από δικτάτορες, που ωστόσο ήταν φίλα προσκείμενοι με τη Δύση. Και ποιο το αποτέλεσμα; Κάτι, σαν το «άλλαξε ο Μανωλιός…».

Για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα, πως επρόκειτο για ένα καλά προγραμματισμένο σχέδιο, με απώτερο στόχο την ανατροπή του απείθαρχου Καντάφι. Υπολογίζεται ότι περί τους 100.000 ξένοι μισθοφόροι μεταφέρθηκαν να ενισχύσουν τους «εξεγερμένους Λίβυους αδελφούς». Την ίδια ώρα που τα ΜΜΑ μιλούσαν «για σφαγές που έκαναν εναντίον των αμάχων οι μισθοφόροι του Καντάφι».

Χώρια που στους «εξεγερμένους» συμμετέχει παρακλάδι της αλ-Κάιντα, που εξοπλίστηκε από το ΝΑΤΟ, στα πρότυπα που είχαν εξοπλίσει τον μπιν – Λάντεν, εναντίον των «κακών σοβιετικών εισβολέων στο Αφγανιστάν». (Παλιές καλές δοξασμένες εποχές!!!). Σήμερα οι ΝΑΤΟϊκοί και η συμμαχία των προθύμων που συμμετέχουν στον θεάρεστο πόλεμο του Αφγανιστάν, έχουν «καλό σκοπό».

Αλλά αυτή η «διεθνής κοινότητα» και η «διεθνής νομιμότητα» που επικαλείται η εγκληματική ηγετική δράκα που διαπράττει ανόσια εγκλήματα εν ονόματί της, από τι απαρτίζεται;

Εμείς είμαστε: Οι λευκοί, οι μαύροι, οι κίτρινοι, οι καφέ, οι χριστιανοί, οι εβραίοι, οι μουσουλμάνοι, οι άθεοι, οι βουδιστές, οι ανιμιστές, οι μοναρχικοί, οι δημοσκρατικοί, οι κομμουνιστές, οι ριζοσπάστες (ένθεν κι ένθεν) όλα τα ναθρώπινα πλάσματα που βιώνουν την καταπίεση των αρχόντων τους.

Κι εμείς το ανθρώπινο είδος, δεν πρέπει να συνεχίσει να επιτρέπει την απάνθρωπη διακυβέρνηση εκείνων που ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, με τα οποία καλύπτουν τα εγκλήματά τους.
του Κ. Μπετινάκη στο  στύξ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου