ΕΠΙΚΑΙΡΑ: Νέες αποκαλύψεις...


Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν "κάνουν μια βουτιά" στην άβυσσο της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής και "αποκαλύπτουν" τους κινδύνους που προοιωνίζονται από την παγκόσμια αποσταθεροποίηση.
Εκτός ελέγχου βρίσκεται ο πλανήτης με ηγέτες κατώτερους των περιστάσεων. Η κρίση χρέους που έχει ξεσπάσει θέτει πλέον υπό αμφισβήτηση τόσο την αμερικανική υπερδύναμη όσο και την ΕΕ...

Αν υπάρχει κάτι περισσότερο ανησυχητικό από αυτή καθαυτή την οικονομική διάσταση της παγκόσμιας αναταραχής, αυτό δεν είναι άλλο από τη διαπίστωση ότι εξίσου σοβαρό όσο και οικουμενικό είναι το πολιτικό πρόβλημα. Η αδυναμία του πολιτικού προσωπικού της Δύσης να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κρίσης, τα διάφορα επεισόδια της οποίας ξεδιπλώνονται αδιαλείπτως από το 2008, επιτρέπει στις αγορές να βρίσκονται πάντα δυο βήματα πιο μπροστά. Κι από τη θέση αυτή να αξιολογούν ως ανεπαρκείς τις πολιτικές ηγεσίες.

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης και άλλοι αναλυτές και αρθρογράφοι σκιαγραφούν τη ζοφερή παγκόσμια οικονομική κι πολιτική κατάσταση και αναλύουν τα αίτια της δυσχερούς παγκόσμιας πραγματικότητας.
 
Επίσης στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν:

- Η αποκάλυψη για τη μεγάλη μπίζνα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) με τα "πράσινα stage", που πρώτα τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" είχαν αποκαλύψει,

- Μεγάλη έρευνα για το θέμα της αποποινικοποίησης των "ελαφρών" ναρκωτικών. Τα υπέρ και τα κατά του εγχειρήματος. Η εμπειρία από άλλες χώρες. Οι κοινωνικές διαστάσεις του ζητήματος.

- Η ενδεχόμενη ίδρυση του "Κόμματος Ελλήνων Αξιωματικών", με μέλη απόστρατους αξιωματικούς που θέλουν να εκφράσουν τον προβληματισμό τους και την ανησυχία τους για το μέλλον της χώρας.

- Άρθρο-αφιέρωμα στον ευπατρίδη πολιτικό Αναστάσιο Πεπονή, εμπνευστή και "αρχιτέκτονα" του πιο διαφανούς θεσμού του ελληνικού κράτους, του ΑΣΕΠ, που "έφυγε" τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου