ΕΠΙΚΑΙΡΑ: «Συνωμοσία ή Ανοησία;»


Πιο αποκαλυπτικά από ποτέ είναι τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν με κεντρικό θέμα την καταγγελία- σοκ του πρώην πλέον μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεωργαντά για «τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009».
Το περιοδικό απαντά με εμπεριστατωμένα στοιχεία στα ερωτήματα:
- Πώς διόγκωσαν το έλλειμμα;
- Ποιοι έδιναν τις εντολές;


 «Δεν ξέρω αν ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε μυστικές συμφωνίες. Εγώ βλέπω ότι το νούμερο του ελλείμματος δεν έχει βασιστεί σε πραγματικές στατιστικές μετρήσεις», τονίζει στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» η κυρία Γεωργαντά.

Επίσης, το τεύχος 101 φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τις τουρκικές προκλήσεις. Πώς η Άγκυρα χρησιμοποιεί και πάλι το Καστελόριζο για να προκαλέσει την αντίδραση της Αθήνας, που αρκείται να απαντήσει σε χαμηλούς τόνους, με κίνδυνο να δημιουργηθεί διαπραγματευτικό δεδομένο στην ελληνική ΑΟΖ.

Τέλος, τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ρίχνουν φως στην υπόθεση Τσαλικίδη. Ποιοι «αυτοκτόνησαν» το πρόσωπο-κλειδί των υποκλοπών; Το περιοδικό παρουσιάζει τα ντοκουμέντα που συσχετίζουν την υπόθεση των υποκλοπών και της κατασκοπείας των ΗΠΑ σε βάρος της χώρας μας, με την «αυτοκτονία» του στελέχους της Vodafone.

ακόμα,

- Συνέντευξη- ποταμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέτει ζήτημα νομιμότητας της κυβέρνησης.

- Συνέντευξη Νίκου Μιρκόπουλου- Ελληνοκαναδού μεγαλοεπιχειρηματία. «Πετρέλαιο, αέριο, ΑΟΖ, είναι πουλημένα προ πολλού», υπογραμμίζει.