Το ελληνικό ευχαριστώ στους "Έλληνες του κόσμου"

Με χιλιάδες πολίτες να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους κατά των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα, οι Έλληνες ανταπέδωσαν με έναν ξεχωριστό τρόπο...

Ενώ χιλιάδες πολίτες διαδήλωναν υπέρ των Ελλήνων και κατά των μέτρων λιτότητας σε διάφορες πόλεις του κόσμου, οι Έλληνες ετοίμαζαν το δικό τους ξεχωριστό ευχαριστώ.
Αφού συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή, κρατώντας τα γράμματα του αγγλικού αλφάβητου, σχημάτισαν τα ονόματα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων στις οποίες έγιναν εκδηλώσεις συμπαράστασης.

Όταν σχηματίστηκαν τα ονόματα των πόλεων της Μαδρίτης, του Λονδίνου, του Δουβλίνου, του Βερολίνου, του Εδινβούργου, της Κοπεγχάγης, της Στοκχόλμης, του Ελσίνκι, του Άμστερνταμ, του Αμβούργου και του Παρισιού συμπληρώθηκε η φωτογραφία από το μήνυμα "we thank you".
Η φωτογραφία κάνει από το βράδυ του Σαββάτου τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να τη μοιράζονται μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Υπενθυμίζεται πως οι "Έλληνες του κόσμου" ένωσαν τις φωνές σε δεκάδες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν ανά τον κόσμο σε ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου