Το κίνημα της κωλοτούμπας...

Πώς μπορεί να αποκαλέσει κανείς ένα βουλευτή που πριν από 10 μέρες καταψήφισε το Μνημόνιο και τώρα ετοιμάζεται να ψηφίσει τον εφαρμοστικό νομό του Μνημονίου που καταψήφισε;

Όποιον χαρακτηρισμό και αν επιλέξετε θα έχετε τη δυνατότητα να τον αποδώσετε άμεσα σε αρκετούς από τους διαγραφέντες της ΝΔ που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο «μαντρί». Σημειώστε: Καρυπίδης, Λεονταρίδης, Καρασμάνης, Βαγιωνάς, Γκιουλέκας , Δερμεντζόπουλος, Παπασιώζος και, ενδεχομένως, Βλάχος , Κεφαλογιάννης, Τσικαλάγιας και Βόζενμπεργκ.

Όλοι αυτοί το ξανασκέφτονται και ο Αντώνης Σαμαράς το ξέρει. Εξ ου και το προσκλητήριο σε όσους αποδείξουν «έμπρακτα τις κρίσιμες επόμενες μέρες ότι συστρατεύονται με την παράταξη». Εν ολίγοις η επιστροφή στο «μαντρί» περνάει από τη μεταμέλεια των αντιμνημονιακών, αλλά δεν θα είναι βελούδινη. Ήδη ο Δημήτρης Πανοζάχος , που θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, έθεσε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας το ζήτημα της υπεράσπισης της άποψής του «ναι» στη σωτηρία της χώρας. Στην πραγματικότητα, βέβαια, είχε τον καημό του μήπως και επιστρέψει ο Κώστας Γκιουλέκας.

Πάντως, οριστικά εκτός ΝΔ φαίνεται πως μένουν οι Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος και Μαργαρίτης Τζίμας. Μάλιστα, για τον πρώτο ο Αντώνης Σαμαράς έχει την άποψη ότι έδειξε «αχαριστία» και φαίνεται πως έχει πληροφορηθεί τα λεγόμενα του άλλοτε τομεάρχη Εσωτερικών, εντός και εκτός Βουλής.
( Hide )
  1. αρχιδι , συγνωμη απο τους αναγνωστες και ΟΧΙ απο τους κωλοτουμπες βουλευτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή