Η Δράση: «Προς τους πολίτες που προτάσσουν την προσπάθεια ενάντια στην άρνηση και τη διαμαρτυρία...»

Στους πολίτες που προτάσσουν την προσπάθεια ενάντια στην άρνηση και τη διαμαρτυρία και επιθυμούν να τα καταφέρουν στηριγμένοι στις δικές τους δυνάμεις. Σε όλους τους Έλληνες που με την εργασία και την υπεύθυνη στάση τους στήριζαν και στηρίζουν την Ελλάδα, απευθύνεται η «ΔΡΑΣΗ» του Στέφανου.Μάνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-πρόσκληση της «ΔΡΑΣΗΣ» που στάληκε με e-mail.

«Αγαπητοί φίλοι,
Ποια είναι η Δράση;
Η Δράση θα συμμετάσχει στις εκλογές. Θέλουμε να αντιπροσωπεύσουμε τους πολίτες που επιθυμούν να τα καταφέρουν στηριγμένοι στις δυνάμεις τους. Που προτάσσουν την προσπάθεια ενάντια στην άρνηση και τη διαμαρτυρία. Τους Έλληνες που με την εργασία και την υπεύθυνη στάση τους στήριζαν και στηρίζουν την Ελλάδα.
Η αποστολή της Δράσης είναι να απελευθερώσει και να στηρίξει με κάθε μέσο τους Έλληνες που θέλουν να τα καταφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις.
Γιατί ειδικά αυτούς τους Έλληνες; Επειδή είναι πεποίθηση μας ότι προϋπόθεση για την ευημερία είναι ο ενδυναμωμένος πολίτης που πιστεύει στον εαυτό του. Μόνο ελεύθεροι, ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του τόπου μας.
Πιστεύουμε στην ισότητα ευκαιριών και την παύση των προνομίων άκοπου πλουτισμού μιας κοινωνικής ομάδας σε βάρος μιας άλλης.
Πιστεύουμε στη συλλογικότητα και στην επιβράβευση της προσπάθειας, της εργασίας και της επιχειρηματικής δράσης.

Ζητούμε την στήριξη σας. Σας ζητούμε αυτή τη φορά, να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σας.

Πως μπορώ να ενημερωθώ για τη Δράση;

Τα μέσα που διαθέτουμε για να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες είναι λιγοστά. Το internet και το email είναι τα μοναδικά μας εργαλεία.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για εμάς, για τις προτάσεις μας, για τις θέσεις μας μέσα από την ιστοσελίδα μας www.drassi.gr, τα κοινωνικά δίκτυα Twitter (drassi) και Facebook (Δράση). Μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης τις παρεμβάσεις του Στέφανου Μάνου μέσα από τις σελίδες του στο Facebook (Στέφανος Μάνος ή Stefanos Manos) και το Twitter (Stefanos Manos).

Πως μπορώ να βοηθήσω;

  • Πολύ εύκολα. Προωθήστε το mail που διαβάζετε τώρα στους φίλους σας.
  • Εγγραφείτε στο site μας (www.drassi.gr) ως μέλη ή φίλοι για να συμμετέχετε στην προσπάθεια και για να ενημερώνεστε.
  • Διασυνδέστε μας με τους φίλους και γνωστούς σας. Ρωτήστε τους αν θα ήθελαν να λαμβάνουν τα μηνύματά μας.
  • Στηρίξτε μας οικονομικά. Η Δράση, σε αντίθεση με τα παλιά κόμματα, δεν χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. Στηρίζεται αποκλειστικά στις εισφορές των φίλων της. Επιδίωξη μας είναι να στηριχθούμε σε πολλές μικρές εισφορές των 5 και 10 ευρώ.

Τι άλλο σημαντικό μπορώ να κάνω;

  • Δώστε μας την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε προσωπικό επίπεδο για να σας ενημερώσουμε εξειδικευμένα για τις δραστηριότητες της Δράσης στην εκλογική σας περιφέρεια. Μπορείτε να εγγραφείτε στο site της Δράσης εδώ ή να στείλτε με email τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, email, Τ.Κ, εκλογική περιφέρεια) στο drassi@drassi.gr .
  • Θέλουμε να μάθουμε τις απόψεις σας, να ακούσουμε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Στείλτε μας mail στη διεύθυνση drassi@drassi.gr
  • Να υποδείξετε πολίτες, άνδρες ή γυναίκες, που θα θέλατε να σας αντιπροσωπεύουν ως υποψήφιοι μας.

Η επιλογή στις εκλογές

Παρά το γεγονός ότι στις εκλογές θα συμμετάσχουν περισσότερα από 10 κόμματα, η επιλογή είναι περιορισμένη. Από τη μια θα συμμετέχουν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που φέρουν την ευθύνη για το σημερινό χάλι και από την άλλη τα κόμματα των δύο άκρων που είναι ακριβώς αυτό, των άκρων. Το μόνο κόμμα που θα μπορεί να ελέγξει την επόμενη κυβέρνηση και να τη σπρώξει να στηρίξει όσους επιθυμούν να τα καταφέρουν στηριγμένοι στις δυνάμεις τους είναι η Δράση με το Στέφανο Μάνο.

Ψηφίζοντας Δράση, θα δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στον εαυτό σας.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Φίλιππος Κιτσόπουλος
Γενικός Γραμματέας της Δράσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου