Το ΠΟΝΤΙΚΙ: «Oι άδειες τσέπες κρίνουν τις εκλογές»

Στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» του Αντώνη Δελλατόλα που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη, 15 Μαρτίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Oι άδειες τσέπες κρίνουν τις εκλογές». Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα μεγάλης δημοσκόπησης της Pulse που δημοσιεύουμε, με αναλυτικούς πίνακες σε 4 σελίδες. Η οικονομική επιδείνωση είναι το πρώτο κριτήριο ψήφου,  η τιμωρία των υπευθύνων είναι πρώτος στόχος των ψηφοφόρων  και τα κόμματα της συγκυβέρνησης βλέπουν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν τις επιλογές τους. (Σελ. 4, 20, 45,46,47)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι κάρφωνε ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, στην τρόικα. Τα έγγραφα της ντροπής που αποκαλύπτουν τη μεθόδευση για την αύξηση του ελλείμματος και του χρέους. Πώς ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ εξελίχθηκε στο «βαθύ λαρύγγι» των εποπτών. (Σελ. 16,17,18)

ΠΑΣΟΚ: Μονοκρατορία Βενιζέλου σε φόντο αποχής. Δεδομένη η «νίκη» Βενιζέλου, η αδιαφορία του κόσμου για τις εσωκομματικές εξελίξεις και η επερχόμενη εκλογική καταστροφή…(Σελ. 6,7)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η δουλειά που ανέλαβε ο Παπαδήμος τελειώνει, αλλά αυτός «ψήνεται» να μείνει αν το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών το απαιτήσει… (Σελ. 8)

ΝΔ: Οι τρελές σκέψεις της Συγγρού και οι εκλογές. Παρά τα δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν σαφείς απώλειες από τα δεξιά της, η ΝΔ θέλει να ονειρεύεται κυριαρχία στο μετεκλογικό σκηνικό. (Σελ. 9)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται και στο οικονομικό-κοινωνικό-πολιτικό μπάχαλο που αντιμετωπίζει η χώρα οι στρατολάγνοι κάνουν πάρτι… Παραστρατιωτικοί δηλώνουν έτοιμοι «να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους». (Σελ. 58)

ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Η Αριστερά μπροστά στις εκλογές. Άρθρα από το Άρμα Πολιτών και τους Οικολόγους Πράσινους. (Σελ. 54,55)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Ο πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος,  μιλάει για τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Λάνθιμο, τα κινηματογραφικά βραβεία και την Ελλάδα της κρίσης. Ακόμη: Οι θεατρικές επιχορηγήσεις, η Ζωντανή Βιβλιοθήκη και Πες το με μία αφίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου