Αντώνης Σαμαράς: «Στις 7 Μαΐου ξεκινά η παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας»

«Είμαστε η παράταξη που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και κυρίως τους απελπισμένους, διότι δίνουμε χειροπιαστή ελπίδα», είπε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Από τις 7 Μαΐου ξεκινά η παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας, πρόσθεσε.

«Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου δίνει υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, εμπλουτίζει το θέατρο αλλά φτωχαίνει την πολιτική», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε η παράταξη που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και κυρίως τους απελπισμένους γιατί δίνουμε χειροπιαστή ελπίδα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στην διαπλοκή: «Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Δεν μπορούν όμως να σταματήσουν την πρωτιά μας, ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα και προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή».

Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «Ο λαός συσπειρώνεται, ο λαός ξεσηκώνεται άρα είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε. Από την αρχή είπαμε ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. Τώρα βγαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης και λέει αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «η άποψη που από την αρχή είχε εκφράσει τώρα κερδίζει έδαφος παντού στην Ευρώπη».  

Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων μηνών υπενθύμισε: «Εμείς πριν από λίγους μήνες ανατρέψαμε τον Παπανδρέου και διασώσαμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας». 

Αναφερόμενος, δε, στη «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τους πολίτες να μην μπλέκουν «όσους αγαπάνε την πατρίδα με όσους πουλάνε κούφιο πατριωτισμό. Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους». 

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, η ΝΔ είναι η παράταξη που θέλει να αλλάξει τα πάντα προσθέτοντας ότι (η ΝΔ) έχει καταθέσει σχέδιο για την οικονομική ανάπτυξη αλλά και για την αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρότασή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος και για την καθιέρωση ασυμβίβαστου μεταξύ υπουργού και βουλευτή, ενώ, επανέλαβε ότι με τις προτάσεις του για την λαθρομετανάστευση και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας βάζει τέλος στην «ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς». 

Απευθυνόμενος στο αγροτικό ακροατήριο της Θεσσαλίας δεσμεύτηκε πως ότι «ρευστότητα εξασφαλίσουμε για τους μικρομεσαίους θα φροντίσουμε να φτάσει και στους αγρότες».

Ειδικότερα για τον θεσσαλικό κάμπο είπε ότι «δεν πρέπει ο μεγαλύτερος κάμπος της χώρας να ερημοποιηθεί και υποσχέθηκε έργα για την άρδευση όμως  σύνδεση του Αχελώου με τον Πηνειό».
Ακολούθως, επανέλαβε πως είναι «ξεκάθαρη απόφαση της ΝΔ ότι θα ελέγξουμε το πόθεν έσχες όσων διετέλεσαν υπουργοί από το 1974 όπως επίσης είναι ξεκάθαρη απόφαση, η Εξεταστική Επιτροπή για το γιατί και πως μπήκαμε στο Μνημόνιο». 

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο πλούτο, και ότι από τις 7 Μαΐου ξεκινά η παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας και η αξιοποίηση του πλούτου της. «Εμείς πιστεύουμε στην χώρα και στους ανθρώπους της, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» δήλωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Ανάπτυξη, επενδύσεις, αλλαγή σελίδας έρχονται με ένα συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα που έχει η ΝΔ». 

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τον κόσμο της Λάρισας για την παρουσία του στην συγκέντρωση και έστειλε το αισιόδοξο μήνυμα ότι «όποιος κερδίζει τη Θεσσαλία κερδίζει τις εκλογές».
( Hide )
  1. Νικος ο Βουλγαρος29 Απριλίου, 2012 21:08

    Σαχλαμαρα , στις 7 Μαιου θα παρεις τα ...γονατα σου και θα κρυφτεις εξω απο την Ελλαδα , η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες και εσυ δεν εισαι Ελληνας με κεφαλαιο Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή