Ο Γιώργος Κύρτσος επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ (βίντεο)

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Κύρτσο καλωσόρισε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Ο Γ. Κύρτσος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας καθώς και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

"Αποτελεί εξαιρετική χαρά και τιμή για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ότι μία εξαιρετικά επιφανής προσωπικότητα του λαϊκού χώρου, ο δημοσιογράφος και εκδότης ο Γιώργος Κύρτσος θα συστρατευθεί μαζί μας σε αυτήν την δύσκολη εποχή για τον τόπο. Δεν θα μιλήσω για τον Γιώργο Κύρτσο. Μιλάνε τα έργα του και η παρουσία του. Ο Γιώργος Κύρτσος είναι γνωστός ευρωπαϊστής. Θα αναλάβει να χειριστεί όλα τα θέματα που άπτονται με την Ευρώπη, όπως και θέματα των σπουδών του, την οικονομία, και με την προκήρυξη των εκλογών θα αναλάβει και την εκπροσώπηση του κόμματος" τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

"Έχουμε μεγάλες διαδρομές στον εκδοτικό και πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο" δήλωσε, από την πλευρά του ο κ. Κύρτσος και πρόσθεσε: "Απαντώ θετικά στην πρόσκληση που είναι ταυτόχρονα και πρόκληση. Στην πρόσκληση ενός ηγέτη ο οποίος έχει ανοίξει το δρόμο και στον οποίο χρωστάμε πολλά και στην πρόσκληση επίσης στελεχών και της βάσης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που δίνουν ένα παράδειγμα αγωνιστικότητας και ανιδιοτέλειας και αυτό με ωθεί να συμπαραταχθώ μαζί τους".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου