Ο Γιώργος Τράγκας για του Μνημονιολάγνους...

Ξαφνικά μας λένε ότι «ξεφούσκωσε» το αντιμνημονιακό μέτωπο στην Ελλάδα! Αυτό αναφέρουν οι δημοσκοπήσεις του Mega Channel. Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στην εκπομπή του αγαπητού κ. Πρετεντέρη, έπαψαν να μας απασχολούν... οι αυτοκτονίες, τα χιλιάδες παιδιά που πεινάνε, η ανεργία και οι ύβρεις και οι ταπεινώσεις από τους δανειστές και τις δυνάμεις κατοχής. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η παραμονής την ευρωζώνη που κλυδωνίζεται, ενώ το ευρώ από σήμερα το πρωί έχει περάσει στη σκιά του 1.24 και κάτι… Το μόνο που μας ενδιαφέρει- σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην δημοσκόπηση που παρουσίασε η Ανατροπή» είναι η παραμο0νή μας στη ευρωζώνη, ακόμη και εάν χρειαστεί να θυσιάσουμε τους πρωτότοκους γιους μας και να δώσουμε στα σκλαβοπάζαρα της ανατολής όλες τις θυγατέρες μας!

Μαζί με την άθλία πλύση εγκεφάλου που επιχειρείται, έχουμε και την έκθεση της Εθνικής Τραπέζης, η οποία προειδοποιεί ότι έτσι και φύγουμε από το ευρώ, η δραχμή θα υποτιμηθεί 65%, ο πληθωρισμός θα καλπάζει, θα ζούμε χωρίς ΔΕΗ στο σκοτάδι, η ΕΥΔΑΠ θα διακόψει την παροχή ύδατος, η ανεργία θα κορυφωθεί και δεν θα αγοράζουμε …γκουρμέ και ντελικατέσεν προϊόντα. Προφανώς θα υπάρχει και παράρτημα της έκθεσης της Εθνικής Τράπεζας π[ου θα αναφέρει ΄’ότι οι έλληνες δεν θα έχουν πλέον … στύση και οι γυναίκες θα μαραζώσουν χωρίς σεξ! Η …αμαρτωλή Εθνική Τράπεζα, που αγόρασε σε τριπλάσια τιμή- επί εποχής Καραμανλή- τη τουρκική Finance Bank και είναι αμφίβολο εάν σήμερα μπορεί να την πουλήσει στα 800 εκ. διέρρευσε την έκθεση της, παρεμβαίνοντας ωμά στην προεκλογική περίοδο και θέλοντας να επηρεάσει το εκλογικό σώμα. 

 Πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια από τη Διοίκηση μίας τράπεζας που δεν ενημέρωσε ποτέ τους καταθέτες της για τον υπερδανεισμό της χώρας και τους κινδύνους για τα χρήματα τους, ενώ συνέβαλλε τα μέγιστα- επί εποχής Χρηματιστηρίου- στο να πωλούνται μετοχές φούσκες όπως αυτή της ΓΕΝ. ΑΚ (Γενική Αποθηκών). Όλος ο ογκώδης φάκελος της υπόθεσης αυτής, μαθαίνω ότι θα δοθεί στην δημοσιότητα σύντομα. Πάντοτε υπήρχαν ‘’σκληρά’’ και ‘’χαλαρά’’ νομίσματα. Δεν είναι δυνατόν όμως να «πι9πιλάνε» το μυαλό μας από το πρωί μέχρι το βράδυ με το πλαστό δίλημμα ευρώ ή δραχμή, προκειμένου να υφαρπάξουν δόλια, την ψήφο τρομοκρατημένων πολιτών και να διαβεβαιώσουν τους ξένους ότι θα πάνε ρολόι τα σχέδια τους. Είναι σαν να διαβεβαιώνουμε την Τουρκία την ώρα που αμφισβητεί τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας- ΄’ότι σε καμία περίπτωση και πάση θυσία δεν πρόκειται να της επιτεθούμε!!!! Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα την ώρα που παίζονται προβοκατόρικα παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας από την γερμανική Bild και άλλα παπαγαλάκια των δανειστών μας… Ο κύριος που υπογράφει την έκθεση της Εθνικής είναι αυτός που δούλευε 8 χρόνια στο ΔΝΤ? Μάλλον αυτός είναι…. 

Μήπως παράλληλα με την έρευνα για τα μέλη της πολιτικής σκηνής που μας οδήγησαν στην εθνική καταστροφή, πρέπει επιτελούς να ελεγχθεί ο ρόλος και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που απέκτησαν ορισμένα στελέχη τραπεζών, επί εποχής Χρηματιστηρίου και Σημίτη αλλά και αργότερα επί εποχής Καραμανλή? Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πώς πουλήθηκε ο Γερμανός στην Cosmote και πώς μετά ‘’πέρασε’’ η Cosmote στον ΟΤΕ!

Συνεχίζεται η αποστολή υπογραφών στο πολιτικό φόρουμ- φορέα ΕΛΛΑΔΑ Ε.Α.Μ. απ΄ όλες τις περιοχές. Όσοι θέλετε να γίνετε μέλη μας και επιθυμείτε να ανοίξουμε περισσότερο την επικοινωνία μας μαζί σας, τώρα που δομείται και αναπτύσσεται η οργάνωση σε όλη την χώρα, μπορείτε να μας στείλετε συμπληρωμένο το έντυπο που έχουμε αναρτήσει εδώ και να μας το στείλετε υπογεγραμμένο στην διεύθυνση που αναφέρεται στο τέλος της φόρμας.

Και μην ξεχνάτε, το τηλεοπτικό ραντεβού μας είναι πλέον κάθε βράδυ στις 21.00 ακριβώς στο EXTRA CHANNEL……

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου