ΔΑΚΕ ιδ.τομέα κατά Βρούτση: «Υπουργοί-“Βαλεντίνες” χαριεντίζονται και χορεύουν στο νταούλι της τρόικας»

Σχολιάζοντας τη συνάντηση - παρωδία του φερόμενου ως υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση (η παρουσία του οποίου υποδηλώνει ότι σύσσωμη η τραγελαφική συγκυβέρνηση των αχρήστων έχει μπερδέψει τη βούρτσα με τη...βρούτσα) με την τρόικα,... ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, Νίκος Κιουτσούκης σχολιάζει: «Απ’ ό,τι φαίνεται η τρόικα έδωσε…γραμμή για την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων στην κυβέρνηση των πρόθυμων και αυτά έγιναν αποδεκτά εκ μέρους της! Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό… Είναι οι βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης μαριονέτες ώστε να κάνουν κωλοτούμπες όποτε το επιβάλλει ο εκάστοτε ανεπαρκής πρόεδρος τους; Ταυτίζονται με τους υπουργούς «Βαλεντίνες» μιας και κάθε μέρα οι αρμόδιοι χορεύουν σ’ όποιο ρυθμό χτυπά το νταούλι η τρόικα; Ίδωμεν … κοντός ψαλμός αλληλούια!»

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα υπογράμμισε: "Ο υπουργός Εργασίας από το βήμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ανακοίνωσε την παρέμβαση, με την προσφιλή μέθοδο -αποφασίζουμε και διατάσσουμε- της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, στον κατώτατο μισθό, τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών και άφησε ορθάνοιχτα τα ζητήματα πενθημέρου και 8ώρου, δείχνοντας πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση των προθύμων, την Ελλάδα, ως ισότιμο μέλος της Ε.Ε. την δικαιοσύνη στο εσωτερικό αφού δίνει γη και ύδωρ στους εργοδότες και με τη δημιουργία ΕΟΖ και καθιστά τη χώρα μας "μπανανία" του Ευρωπαϊκού Νότου! ", αναφέρει ο κ. Κιουτσούκης.

"Η φοροδιαφυγή οργιάζει, η μαύρη εργασία ξεπερνά το 40% , η ανεργία το 25% , η φτώχεια το 40%, η κοινωνία διαλύεται και αυτοί... χαριεντίζονται με τους εργοδότες και την τρόικα για να μας σώσουν!
Το πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα κατά της χώρας και του λαού θα έχει ολοκληρωθεί εάν τα μέτρα αυτά περάσουν", καταλήγει ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr