Καμμένος: “Διαπράττετε εγκλήματα και κακουργήματα”

Σκληρή κριτική προς τη κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε από τη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για ”ποινικά αδικήματα”...

Αναφερόμενος στον ειδικό λογαριασμό που ζητά να δημιουργηθεί η Γερμανία, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι ”έχετε ήδη συμφωνήσει για έναν ειδικό λογαριασμό που θα διαχειρίζεται η Γερμανία στον οποίο θα μπαίνουν τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις, πιθανόν και τα έσοδα από τον ορυκτό πλούτο της χώρας”.

”Διαπράττετε εγκλήματα και κακουργήματα. Δεν μπορείτε να έρχεστε εδώ και να τα συμψηφίζετε όλα. Τη τελευταία φορά που σας είδα ήταν όταν φέρατε την τροπολογία για τη Siemens. Είδατε ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα τα ψήφισε και αποσύρατε την τροπολογία. Πήρατε πάνω σας, εσείς προσωπικά τη συμφωνία που είχε υπογράψει ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών και χαρίσατε δυο δισ. ευρώ στη Siemens, για να υποδεχθεί η κ. Μέρκελ τον Σαμαρά. Σας λέω ότι αυτά είναι ποινικά αδικήματα”, τόνισε ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα.