Σαμαράς σε Στουρνάρα: «Γιάννη, μην ακούς μακακίες...»

Πολλά σενάρια ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για αντικατάσταση ή υποβάθμιση του Γιάννη Στουρνάρα. Αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να φοβάται τίποτα ο «τσάρος» αφού... ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, του έδωσε... εντολή να μην ακούει μακακίες!..

«Γιάννη, μην ακούς μακακίες. Συνέχισε τη δουλειά σου όπως εσύ ξέρεις» ήταν το πρωθυπουργικό μήνυμα στον υπουργό Οικονομικών, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Για τον καθησυχάσει μετά τα όσα ακούστηκαν για «σπάσιμο» του υπουργείου Οικονομικών στα δυο, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα στο κινητό του.

Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών στον πρωθυπουργό; «Το γνωρίζω» του είπε.
 
Λαζαρίδης: Κάποιοι πάνε να φάνε τον Στουρνάρα

«Σίγουρα όπως φαίνεται κάποιοι πάνε να φάνε τον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά εγώ δεν μπορώ να τους βοηθήσω» φέρεται να είπε, ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αναφορικά με την πληροφορία που έχει διαρρεύσει ότι το υπουργείο Οικονομικών «σπάει» στα δύο και ότι ο κ. Στουρνάρας αναλαμβάνει πλέον μόνο τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

«Δεν γνωρίζω ποιος διαρρέει τέτοια πράγματα. Εμείς δεν διαρρεύσαμε κάτι τέτοιο» είπε ο κ. Λαζαρίδης.

«Δεν πρέπει να φύγει ο Στουρνάρας από υπουργός Οικονομικών» φέρεται επίσης να είπε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι είναι κάθετα αντίθετος στο να «σπάσει» στα δύο το υπουργείο Οικονομικών.