Μια Δεξιά "Ελιά" στους σχεδιασμούς του Βύρωνα Πολύδωρα

Την "Δεξιά Ελιά" θέλει να δημιουργήσει και να ηγηθεί ο Βύρων Πολύδωρας καλώντας σε συστράτευση τον Πάνο Καμμένο, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Χρήστο Ζώη και τον Νίκο Νικολόπουλο.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και παίρνοντας ανοιχτά θέση για τις συζητήσεις περί δημιουργίας νέου κόμματος, στο οποίο θα συμμετάσχει το σύνολο των δυνάμεων της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, ο Βυρ. Πολύδωρας αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αυτός είναι ένας λογικός δρόμος», ενώ τονίζει σε όλους τους τόνους πως είναι διατεθειμένος να ηγηθεί του όλου εγχειρήματος.

«Μόνο εάν έμπαινα μπροστά θα είχε νόημα. Δεν το λέω εγωιστικά, μιλώ πολιτικά. Εγώ είμαι της μάχης, όχι της αποστρατείας», σημειώνει.

«Θα ήταν δυνατό να υπάρξει μια κίνηση με όλους. Από τον Καμμένο και τον Καρατζαφέρη έως τον Ζώη και τον Νικολόπουλο, που ηγούνται κομμάτων», υπογραμμίζει ο άλλοτε κορυφαίος «γαλάζιος» υπουργός, ο οποίος διεγράφη πρόσφατα από τη ΝΔ γιατί δεν ψήφισε το χαράτσι στα ακίνητα. 

Η κεντροαριστερή "Ελιά"

Μια Δεξιά "Ελιά" δεν αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με την κεντροαριστερή "Ελιά" η οποία κάηκε… στα πρώτα της βήματα μετά την εμφάνιση  των «58» με επικεφαλή τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.