Κυβέρνηση: Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και στην επανάληψη των διαπραγματεύσεων - Συνέντευξη Αλ. Τσίπρα απόψε στις 10 μ.μ. στην ΕΡΤ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις και στην επανάληψη των διαπραγματεύσεων ωστόσο καμία πρόταση δεν της έχει υποβληθεί , αναφέρουν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ.

Ταυτόχρονα σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και τις δηλώσεις της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, τονίζουν ότι η προσπάθεια να επιρριφθούν οι ευθύνες στην ελληνική κυβέρνηση απέχουν από την πραγματικότητα κα παραπέμπουν στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που ζήτησε περισσότερη ειλικρίνεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί Σύνοδος Κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης.

Η κυβέρνηση θα ήταν θετική σε μια Σύνοδο προκειμένου να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα σχετικά με τις προτάσεις που έγιναν και τις θέσεις κάθε πλευράς.

ΩΣΤΟΣΟ, οι πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου αναφέρουν ότι πλέον δεν είναι στην ατζέντα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντ. Τουσκ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει συνέντευξη απόψε στις 10 μ.μ. στην ΕΡΤ και να απαντήσει στα θέματα που έχουν θέσει ξένοι ηγέτες , να αποσαφηνίσει τις ελληνικές θέσεις και να αναφερθεί σε όλα τα θέματα των τελευταίων 24ωρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου