Ζωή Κωνσταντοπούλου για το ασφαλιστικό: «...δεν πρέπει να περάσει. Κι αν περάσει, δεν πρέπει να εφαρμοστεί».

Σε συνέντευξη χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως "καρικατούρα" του εαυτού του. Ένα υπόλειμμα εκείνης της ελπίδας την οποία ανέλαβε να ενσαρκώσει και που τόσο εύκολα πρόδωσε».

 
Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτιμώντας ότι η «κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να περάσει ο ασφαλιστικό, προσφέροντας ακόμα και κυβερνητικές θέσεις είτε σε διαφωνούντες εντός του ΣΥΡΙΖΑ είτε σε βουλευτές άλλων μικρότερων κομμάτων».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Real News» δήλωσε χαρακτήριζε τον πρωθυπουργό ως «καρικατούρα του εαυτού του. Ένα υπόλειμμα εκείνης της ελπίδας την οποία ανέλαβε να ενσαρκώσει και που τόσο εύκολα πρόδωσε».

Μιλώντας στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης «Για ένα Σχέδιο Β' στην Ευρώπη» στο Παρίσι τόνισε ότι «ήταν ασύλληπτο σε πάρα πολλούς και πάρα πολλές το ότι τελικά η υπόθεση της Ελλάδας είχε προδοθεί πριν καν διεκδικηθεί». «Τα γεγονότα του καλοκαιριού ξεπέρασαν και το πιο ζοφερό σενάριο και την πιο διεστραμμένη φαντασία».

Πρόσθεσε ότι συνειδητοποίησε το «μέγεθος της πλήρους προδοσίας της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο μεσοδιάστημα τέλη Ιουλίου- αρχές Αυγούστου 2015», ευρισκόμενη αντιμέτωπη με ένα «σχέδιο εκκαθάρισης που είχε προσχεδιαστεί και ήταν πολύ δύσκολο πλέον να αναχαιτιστεί».

Για το ασφαλιστικό η πρώην πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να περάσει. Κι αν περάσει, δεν πρέπει να εφαρμοστεί».

Εκτίμησε πως μπορεί να εγκριθεί με τη σύμπραξη «νεομνημονιακών» δυνάμεων της κυβέρνησης και παλαιομνημονιακών, όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, και προέβλεψε δε πως θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για την κυβέρνηση.

Όταν ρωτήθηκε για τη φημολογία δημιουργίας δικού του κόμματος επανέλαβε ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί και δεν πρόκειται να αφήσει την κοινωνία ανυπεράσπιστη απέναντι σε αδίστακτες δυνάμεις.

«Και δεν είμαι βέβαια μόνη μου. Είναι πολλοί και πολλές εκείνοι και εκείνες που είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου να ανατραπεί αυτή η απάνθρωποι και φρικαλέα πολιτική που προωθείται και επιβάλλεται στη χώρα μας, καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης», είπε χαρακτηριστικά. 
efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου