Ο Λεβέντης ‘στήνει’ οικουμενική - Έτοιμος για πρωθυπουργός ο Προβόπουλος!

Βασίλης Λεβέντης,
Τσίπρας και Μητσοτάκης πρέπει να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους και να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων... 


Ερωτηθείς αν ο κ. Προβόπουλος θα δεχθεί μία τέτοια πρόταση, να γίνει πρωθυπουργός σε μία κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα, ο κ. Λεβέντης απάντησε: «Έχω πληροφορίες ότι είναι έτοιμος».....

Την άποψη ότι "μια κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα θα πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους ξένους" εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Bασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στον "Real FM", ανέφερε ότι "στην πολιτική είναι εφικτό ό,τι είναι απαραίτητο για τη χώρα. Δηλαδή, το ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα"

Και πρόσθεσε: "Εδώ πρέπει να παραμερίσουν τους εγωισμούς τους ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Ο μεν Τσίπρας να βάλει στην άκρη κάτι θερμοκέφαλους που του λένε "γαντζώσου και μη φεύγεις μέχρι τέλους, όση ζημιά κι αν κάνεις στη χώρα”, ο δε Μητσοτάκης να παραμερίσει κάτι ακροδεξιά στοιχεία που του λένε "μας συμφέρει να πέσει ο Τσίπρας και να έρθουμε εμείς”".

Ο Γιώργος Προβόπουλος
Ερωτηθείς αν είναι πολιτικά εφικτό αυτή την περίοδο να γίνει μια τέτοια κυβέρνηση, ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε: «Βεβαίως. Στην πολιτική είναι εφικτό ό,τι είναι απαραίτητο για τη χώρα. Δηλαδή, το ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα. Να δώσουμε προς τα έξω μια εικόνα με κυβέρνηση 220 βουλευτών».

Στο ερώτημα αν υπάρχει πρόσωπο πρωθυπουργού στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι "δεν είναι δύσκολο" και πρόσθεσε: "Εδώ προέχει πολιτική απόφαση… Ο Προβόπουλος είναι κατάλληλος. Ζητείται, τι άτομο να είναι; Να είναι ευρωπαϊστής, ποτέ να μην αμφισβήτησε τις αποφάσεις της ΕΕ και να έχει καλές σχέσεις με την Ευρώπη για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία".

Ερωτηθείς αν ο κ. Προβόπουλος θα δεχθεί μία τέτοια πρόταση, να γίνει πρωθυπουργός σε μία κυβέρνηση οικουμενικού χαρακτήρα, ο κ. Λεβέντης απάντησε: "Έχω πληροφορίες ότι είναι έτοιμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου