Αποκλεισμούς εφοριών προαναγγέλλουν λογιστές - φοροτεχνικοί

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, Φοροτεχνικοί,
Πάγιο αίτημα των οικονομολόγων και λογιστών - φοροτεχνικών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παραμένει η απόσυρση του προσχεδίου του υπουργείου Εργασίας
 

  Συνεχίζουν την απεργία – αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους απέναντι στο προτεινόμενο από την κυβέρνηση ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών και φορέων των λογιστών- φοροτεχνικών, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, υπό τον πρόεδρό του Κωνσταντίνο Κόλλια.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν
  • Παραστάσεις διαμαρτυρίας με αρχή την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στο υπουργείο Οικονομικών (στο κτήριο της Καραγιώργη Σερβίας 10), και στη συνέχεια την Τρίτη 1 Μαρτίου, στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

  • Αποκλεισμός εφοριών σε όλη τη χώρα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

  • Επαναβεβαίωση της απόφασης για κυλιόμενη αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μόλις ανοίξει η εφαρμογή του TAXISNET.
Πάγιο αίτημα των οικονομολόγων και λογιστών - φοροτεχνικών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παραμένει η απόσυρση του προσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, καθώς και η συζήτησή του από μηδενική βάση με συγκεκριμένα και ποσοτικοποιημένα στοιχεία.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση «προχωράμε σε αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, από την ημέρα, που θα ανοίξει το σύστημα. Η αποχή θα είναι κυλιόμενη, δηλαδή η απόφαση για συνέχισή της θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Καλούμε τους λογιστές – φοροτεχνικούς να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση και στην αποχή από την υποβολή δηλώσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου