ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ... ''ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ''!

Η Ασφάλεια Αττικής κάνει λόγο εγκληματική ομάδα που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων...
 
 
Στόχος τους ήταν να αποσπάσουν διαφημιστικά πακέτα από ΔΕΚΟ και τράπεζες, οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών συνεχίζονται...

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα η είδηση για τη σύλληψη ενός εκδότη και δύο δημοσιογράφων από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία και κατόπιν πολύμηνης παρακολούθησης. 
 
Σύμφωνα με το protothema, πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» και τους Παναγιώτη Μουσά και Χρήστο Φράγκο. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο τελευταίος υπέγραφε το θέμα που ανέδειξε σήμερα το left.gr σχετικά με τον ρόλο της google... για να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκεκριμένα κατηγορούσε την εταιρία για «συνεργασία» με τις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της χώρας, προκειμένου να ρίξουν από την εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τη «λογική» του άρθρου του η google προωθούσε αντικυβερνητικά άρθρα!

Οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών συνεχίζονται. Η Ασφάλεια Αττικής κάνει λόγο εγκληματική ομάδα που διέπραττε εκβιάσεις σε βάρος ΔΕΚΟ, πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου