Έκρηξη στο κέντρο της Αγκυρας – Στους 34 ανήλθαν οι νεκροί!

Τουρκία, Τρομοκρατία,
Αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας...


34 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι των 125 τραυματίστηκαν σοβαρά από την έκρηξη στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε το γραφείο του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας.

ΙΣΧΥΡΗ έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Άγκυρας σκοτώνοντας και τραυματίζοντας άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ανθρώπων, σύμφωνα με αξιωματικό των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας. Όπως μεταδίδει,όμως, το πρακτορείο ειδήσεων Doga, από τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 27  άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, αντίθετα το CNN-Turk ανεβάζει σε 34 τους νεκρούς και 125 τους τραυματίες.

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο Πάρκο Γκιουβέν, δίπλα σε μεταφορικό κόμβο της τουρκικής πρωτεύουσας, ενώ φαίνεται ότι προκλήθηκε από την ανατίναξη αυτοκινήτου κοντά σε στάση λεωφορείου όπως μεταδίδει το ραδιο-τηλεοπτικό δίκτυο TRT.

Στους 34 ανήλθαν οι νεκροί και 125 τραυματίσθηκαν κατά την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου απόψε στο κέντρο της Αγκυρας, μετέδωσε το δίκτυο CNN-Turk επικαλούμενο τον κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας και αναθεωρώντας προηγούμενο επίσημο απολογισμό, καθώς δύο ακόμη άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου