Π. Λαφαζάνης από την Κομοτηνή: «Προϋπόθεση έξοδος από την Ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα...»

Η σχεδιασμένη έξοδος από την Ευρωζώνη και η διαμόρφωση και συγκρότηση εθνικού νομίσματος αποτελούν «το θεμέλιο και την προϋπόθεση για να εφαρμόσουμε μια προοδευτική πολιτική διεξόδου από την κρίση», τόνισε, σύμφωνα με το ThePressProject, ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.«Εμείς υποστηρίζουμε τη διακοπή αποπληρωμής ως όπλο για τη διεκδίκηση διαγραφής του επαχθούς και επονείδιστου χρέους. Και μία ευρεία, γενναία σεισάχθεια στα ιδιωτικά χρέη των κοινωνικά πιο αδύναμων. Το θεωρούμε ως ένα μέτρο απαραίτητο για την επανεκκίνηση της οικονομίας», υπογράμμισε ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. Π. Λαφαζάνης από την Κομοτηνή.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε σαφές ότι η «κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου έχει προδώσει τον ελληνικό λαό και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εφαρμόζει μέτρα των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων». Όπως πρόσθεσε «αυτή είναι συνταγή απόλυτης καταστροφής που δεν έχει εφαρμοστεί ούτε στην χειρότερη αποικία».

«Αναπτύσσεται πλέον το κίνημα “δεν έχω και δεν πληρώνω”, από πολίτες που προτιμούν να ικανοποιούν τις βασικές βιοτικές ανάγκες των οικογενειών τους παρά να πληρώνουν τους δυσβάσταχτους φόρους στους οποίους επιδίδεται η κυβέρνηση» τόνισε ο ίδιος ενώ κατέληξε λέγοντας ότι τα έσοδα που θα συγκεντρώσει η κυβέρνηση από τους φόρους θα είναι πολύ μικρότερα από αυτά που συγκέντρωνε πριν τα μέτρα.

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.