«Διοικητικά μέτρα» κατά της ιστοσελίδας Wikilieaks από το καθεστώς Ερντογάν

Τουρκία, Wikileaks,
Η γνωστή ιστοσελίδα Wikileaks διευκρινίζει ότι η πηγή των αποκαλύψεων δεν σχετίζεται με την απόπειρα πραξικοπήματος, ούτε με κόμμα ή κίνημα αντιπολίτευσης στη χώρα.... 



Παρά τον «κυβερνοπόλεμο», ο οποίος κορυφώθηκε το τελευταίο 24ωρο όπως καταγγέλλουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Wikileaks, η βάση δεδομένων με τα συνολικά 294.548 e-mail και τα χιλιάδες συνημμένα αρχεία από την εσωτερική αλληλογραφία του κυβερνώντος κόμματος του Ερντογάν, βρίσκεται στον «αέρα» του Διαδικτύου.

Η γνωστή ιστοσελίδα διευκρινίζει ότι η πηγή των αποκαλύψεων δεν σχετίζεται με την απόπειρα πραξικοπήματος, ούτε με κόμμα ή κίνημα αντιπολίτευσης στη χώρα.
 
Πάντως, τα emails ξεκινούν από το 2010 και φθάνουν έως τις 6 Ιουλίου 2016, λίγες ημέρες πριν από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. 

Τα τουρκικά αντίποινα

Από το πρωί, έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στην ιστοσελίδα Wikilieaks, καθώς κατά την ορολογία της Άγκυρας, ελήφθησαν «διοικητικά μέτρα» κατά του ιστότοπου.

Τα τελευταία 24ωρα, 20 τουρκικές ιστοσελίδες, «μαύρισαν» καθώς οι διώξεις αντιπάλων του Ερντογάν έφθασαν στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου