Επικαιροτητα

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΑΛΚΙΔΑ WEATHER

Αθήνα και Μόσχα αναπτύσσουν κοινά έργα σε πολλούς τομείς

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης Βελάνης, σημείωσε ότι «προετοιμάζουμε μεγάλα σχέδια για κοινά έργα στον τομέα της ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής σε ελληνικά και ρωσικά ναυπηγεία...»Η Ελλάδα και η Ρωσία αναπτύσσουν μεγάλης κλίμακας έργα στον τομέα της ναυπηγικής και της ναυπηγοεπισκευαστικής, της μεταλλουργίας, της βιομηχανίας, του τουρισμού και του πολιτισμού, δήλωσε σήμερα ο Δημήτρης Βελάνης σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti ο κ. Δημήτρης Βελάνης σημείωσε ότι «προετοιμάζουμε μεγάλα σχέδια για κοινά έργα στον τομέα της ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής σε ελληνικά και ρωσικά ναυπηγεία. Οι ίδιες οι επιχειρήσεις θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας αυτής».

Παράλληλα ο κ. Βελάνης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την πολιτική της συνεργασίας και του διαλόγου με τη Ρωσία και δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στον «ψυχρό πόλεμο» κατά της Μόσχας έπειτα από αίτημα τρίτων χωρών.

«Εκτιμάμε τη φιλική πολιτική συνεργασίας που ακολουθεί ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν σε σχέση με την Ελλάδα (…) Γι' αυτό τον λόγο η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ να παίξει έναν "ψυχρό πόλεμο" εναντίον της Ρωσίας», υπογράμμισε ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού. 
Πηγή: www.ria.ru

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *